Πολιτική

Το παρασκήνιο της ανεξαρτητοποίησης του Γ. Λαζαρίδη

Το παρασκήνιο πίσω από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Λαζαρίδη από τους Ανεξάρτητους Έλληνες αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ με τη Σία Κοσιώνη.

Ο δημοσιογράφος ανέφερε πως, χθες, Δευτέρα, αργά το βράδυ ο κ. Λαζαρίδης μετέβη στο σπίτι του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου για να ανακοινώσει τις προθέσεις του. Στο σπίτι του κ. Καμμένου ήταν και η κ. Κουντουρά και η κ. Κόλλια Τσαρουχά. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος, προ ημερών ο ανεξάρτητος βουλευτής είχε στείλει τη δήλωση ανεξαρτητοποίησής του, την οποία και είχε πάρει πίσω.

Κατά τη συζήτηση στο σπίτι του υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο κ. Λαζαρίδης ζήτησε η συμφωνία για το Μακεδονικό, όποτε αυτή έρθει στη Βουλή, να υπερψηφιστεί με 180 βουλευτές, πράγμα το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος εγγυήθηκε.

Μάλιστα, όταν ο βουλευτής εξέφρασε εκ νέου τον προβληματισμό του, ο κ. Καμμένος φέρεται να τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος συνομίλησε με τον κ. Λαζαρίδη και εγγυήθηκε και ο ίδιος ότι θα φέρει τη συμφωνία προς υπερψήφιση από 180 βουλευτές.

Ωστόσο, παρά τις δεσμεύσεις τόσο του κ. Τσίπρα, όσο και του κ. Καμμένου, ο κ. Λαζαρίδης τελικά επέλεξε το δρόμο της ανεξαρτητοποίησης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές