Κοινωνία

«Το μόνο που ζητώ είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου»: Συγκλονίζει ο πατέρας του μικρού Μάριου από το Μενίδι

Φίλοι, συμμαθητές και συγγενείς βρέθηκαν σήμερα στο δημοτικό σχολείο στο Μενίδι, όπου ο μικρός Μάριος πριν από ένα χρόνο έχασε τη ζωή του από "αδέσποτη" σφαίρα, προκειμένου να τελέσουν τρισάγιο στη μνήμη του.

Ο πατέρας του παιδιού βρέθηκε στο σημείο και μίλησε στους δημοσιογράφους, τονίζοντας ότι όχι μόνο οι δολοφόνοι του παιδιού του μένουν ασύλληπτοι, αλλά κανείς δεν έχει αναλάβει τις ευθύνες για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή: «Δεν είμαι αισιόδοξος. Όλα κρίνονται από το αποτέλεσμα. Ένα χρόνο μετά και δεν έχει βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα. Τον Μάριο τον έχουν ξεχάσει όλοι».

Ο πατέρας του Μάριου, Θανάσης Σουλούκος αναφέρει στον Ελεύθερο Τύπο πως «το μόνο που ζητώ είναι να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου. Τίποτα άλλο». «Η Αστυνομία κάνει καλά τη δουλειά της. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Η κατάσταση ωστόσο δεν έχει αλλάξει, στο Μενιδι έχουμε διαρκώς περιστατικά, έχουμε πυροβολισμούς, έχουμε διακίνηση ναρκωτικών. Είναι μία παγιωμένη κατάσταση που δεν αλλάζει», συμπληρώνει.

«Δεν πιστεύω πως πρόκειται να αλλάξει κάτι. Είναι μια κατάσταση που επικρατεί χρόνια στην περιοχή. Εδώ δεν μπόρεσαν να βρουν το δολοφόνο του παιδιού μου. Αυτό θέλω. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε. Θέλουμε δικαιοσύνη αυτό είναι όλο. Δεν πρέπει να ξεχνούν τον Μάριο γιατί ο θάνατός του ανέδειξε τα προβλήματα μιας ολόκληρης περιοχής, που ταλαιπωρείται εδώ και αρκετά χρόνια από μία κατάσταση που δεν φαίνεται πως θα αλλάξει ποτέ», τόνισε ο κ. Σουλούκος, ξεκαθαρίζοντας πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας των κατοίκων στην περιοχή ούτως ώστε να εκφραστεί η αγανάκτησή τους για την κατάσταση που επικρατεί και διαιωνίζεται όσο περνάει ο καιρός.

«Οι έμποροι ναρκωτικών συλλαμβάνονται και την άλλη μέρα είναι έξω. Με εντολή ανακριτή. Δεν θα αλλάξει αυτή η κατάσταση στην περιοχή, όπου οπλοφορούν χιλιάδες άτομα και πυροβολούν ανεξέλεγκτα όποτε τους κάνει κέφι. Το εμπόριο στην περιοχή γίνεται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν σταματάει ποτέ. Κάποιος πρέπει να το σταματήσει επιτέλους», δήλωσε ο κ. Σουλούκος και τόνισε πως «περιμένουμε να βρεθεί ο φονιάς του Μάριου. Όταν έγινε το περιστατικό όλοι ασχολήθηκαν με το θέμα. Στο σήμερα δεν θυμάται κανείς τον Μάριο».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ