Κοινωνία

Το μήνυμα του δημοσιογράφου Γιώργου Βότσκαρη, πριν από το χειρουργείο για τον καρκίνο

Συγκινεί το μήνυμα που ανάρτησε ο δημοσιογράφος του Star Γιώργος Βότσκαρης, λίγο πριν μπεί στο χειρουργείο για τον καρκίνο.

Ο γνωστός δημοσιογράφος, δημοσιοποίησε μόνος του το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και η πρώτη του ανάρτηση ήταν πολύ απαισιόδοξη. Ξέρω οτι θα χάσω, είχε γράψει. Ακολούθησε και μια δεύτερη, ενώ τώρα συγκινημένος απο το κύμα αγάπης που δέχθηκε απο φίλους και συναδέλφους, ο Γιώργος Βότσκαρης γράφει; Φαίνεται οτι ο Θεός μου έστειλε όλους εσάς, για να μου πείτε οτι θα κερδίσω την μάχη. Θα τα πούμε σύντομα...

Η ανάρτηση του δημοσιογράφου Γιώργου Βότσκαρη:

«Ξεκινάω για την δική μου μάχη. Σε λίγη ώρα μπαίνω στο χειρουργείο και μαζί μου θα πάρω όλη την αγάπη που μου δώσατε, όλα τα μηνύματα, αλλά και όλο το κουράγιο που μοιραστήκατε μαζί μου άνθρωποι που αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Κατάλαβα ότι οι πραγματικοί μου φίλοι τώρα στα δύσκολα είναι στο πλευρό μου. Κάποιοι έκλαψαν μαζί μου και στην συνέχεια μαζί γελάσαμε. Είχα πει στο πρώτο μήνυμα ότι θα χάσω την μάχη με τον καρκίνο, φαίνεται όμως ότι ο θεός μου έστειλε όλους εσάς, για να μου πείτε ότι θα κερδίσεις. Να θυμάστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκη από στήριξη, από την σκέψη σας και από την βοήθεια σας. Καλημέρα και σας ευχαριστώ. Θα τα πούμε σύντομα…».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης