Κόσμος

Του έκαναν έξωση οι γονείς του, αλλά δεν το άφησε να περάσει έτσι - Δείτε τι έκανε (Βίντεο)

Τον τύπο που του έκαναν μήνυση οι γονείς του για να τον ξεφορτωθούν από το σπίτι τον θυμάστε.

Ο Μάικλ Ροτόντο μίλησε εξάλλου για όλα και δεν άφησε τίποτα στο σκοτάδι, όταν έγινε είδηση για όλους τους λάθους λόγους.

Ο δικαστής έκλεισε τελικά το μάτι στους γονείς και επικύρωσε την οικογενειακή έξωση, αναγκάζοντας τον ιδιαίτερο Νεοϋορκέζο να βρει κάπου αλλού να μείνει. Μόνο που αυτός φεύγοντας από το πατρικό δεν θα το άφηνε να περάσει έτσι εύκολα αυτό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «West Australian», ο Μάικλ πριν φύγει κάλεσε την αστυνομία κατά του πατέρα του για μια κατασκευή από Lego!

Ο 30χρονος ήθελε να πάρει μαζί του αυτό που είχε φτιάξει από τουβλάκια, ο μπαμπάς του έλεγε πως η κατασκευή είχε χαθεί και έπρεπε να λύσει η αστυνομία το μυστήριο. Και ευτυχώς λύθηκε με αίσιο τρόπο, καθώς όλα αναδύθηκαν μαγικά με τους αστυνομικούς παρόντες.

Παρά το γεγονός ότι έχει χάσει την επιμέλεια του γιου του, ο Μάικλ δεν είχε σκοπό να του αφήσει τα Lego του, καθώς τα ήθελε πλάι του στο νέο ξεκίνημα της ζωής του. Μάζεψε τα μπογαλάκια του λοιπόν με τη βοήθεια του ξαδέλφου του και εγκατέλειψε το πατρικό του, μέσα στα φλας και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Και σαν να μην έφταναν αυτά, το φορτηγάκι με τα υπάρχοντά του αρνούνταν να πάρει μπροστά!

https://www.youtube.com/watch?v=PVsYkX4bQxQ

https://www.youtube.com/watch?v=6LnvSnpFBKE

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ