ΗΠΑ

Τι άλλο θα δούμε; Νεαρή Αμερικανίδα πίνει τα ούρα του σκύλου της για τέλειο δέρμα και διάθεση! (βίντεο)


Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα αρκετά αηδιαστικό βίντεο, το οποίο παρουσιάζει μια νεαρή γυναίκα να μαζεύει τα ούρα του σκύλου της και έπειτα να τα πίνει, έτσι ώστε να αποκομίσει τα «τεράστια οφέλη για την υγεία», που η ίδια θεωρεί, ότι της προσφέρουν.

Στο βίντεο που δείχνει να είναι αληθινό, η νεαρή Λιν Λιου από τις ΗΠΑ εξηγεί το σκεπτικό πίσω από αυτήν την ασυνήθιστη πρακτική.

«Πολλοί από εσάς με ρωτάτε πώς δείχνω πάντα τόσο όμορφη, πώς φαίνεται τόσο άψογο to μακιγιάζ μου και πώς έχω αυτή τη φυσική λάμψη. Ιδού το μυστικό μου» αναφέρει η νεαρή Αμερικανίδα, η οποία κατόπιν σπεύδει να συλλέξει τα ούρα του σκύλου της σε ένα πλαστικό ποτήρι, και έπειτα να τα πιει μονορούφι.

«Πριν πιω για πρώτη φορά τα ούρα του σκύλου, είχα κατάθλιψη και υπέφερα από φρικτή ακμή» εξηγεί η Λιου, πριν στραγγίξει το ποτήρι της. Και κατόπιν συνεχίζει: «Τα ούρα του σκύλου περιέχουν βιταμίνη Α, βιταμίνη Ε και 10 γραμμάρια ασβέστιο. Επίσης έχει αποδειχθεί ότι βοηθούν στην καταπολέμηση του καρκίνου».

Οι ισχυρισμοί της νεαρής γυναίκας δεν είναι κάτι καινούργιο. Η ουροθεραπεία, είτε πρόκειται για την κατανάλωση ανθρώπινων ή ζωικών ούρων, είναι μια πρακτική που εφαρμοζόταν στην αρχαία Κίνα και Αίγυπτο. Ωστόσο η σύγχρονη επιστήμη έχει αποδείξει ότι όχι μόνο δεν ευνοεί την υγεία, αλλά μπορεί να προκαλέσει και σοβαρά προβλήματα, αφού περιέχει συστατικά και τοξίνες που έχει απορρίψει ο οργανισμός, ακριβώς επειδή είναι βλαβερά για αυτόν

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ο Αμερικανικός στρατός συνιστά στους στρατιώτες του που έχουν εγκλωβιστεί σε περιβάλλοντα χωρίς νερό να αποφύγουν πάση θυσία να πιουν τα ούρα τους, αφού κάτι τέτοιο μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα και στον θάνατο από δηλητηρίαση.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FLITTLELYNNLEW%2Fvideos%2F167874980562761%2F&show_text=0&width=560

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ