Αυτοδιοίκηση

Τα σχόλια δικά σας - Μπουτάρης: «Καταφέραμε να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του Euro Pride 2020»

Το Τhessaloniki Pride θα διεξαχθεί για 7η χρονιά στην πόλη, από τις 20 έως τις 23 Ιουνίου, με σύνθημα «ΑΚΡΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΝ».

Ο Γιάννης Μπουτάρης, στην συνέντευξη τύπου, δήλωσε για ακόμα μια φορά την στήριξη του στον θεσμό. «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίζονται επί ίσοις όροις και ο δήμος τάσσεται υπέρ της θεσμικής αποκατάστασης των ατόμων αυτών. Τόσο τα κινήματα όσο και οι θεσμοί πρέπει να παίρνουν θέση αλλιώς πηγαίνουμε προς τα πίσω» είπε χαρακτηριστικά.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, ανέφερε επίσης πως το 2020, στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί το Euro Pride. «Ο δήμος Θεσσαλονίκης στήριζε και θα στηρίζει το Pride και η απόδειξη είναι πως καταφέραμε να κάνουμε την πόλη πρωτεύουσα του Euro Pride 2020» ανέφερε ο Γιάννης Μπουτάρης, υποστηρίζοντας πως τα Gay Prides προσφέρουν μεγάλη επισκεψιμότητα στην πόλη.

«Πάμε να γίνουμε και εμείς μεγάλη πόλη», είπε ο Γιάννης Μπουτάρης, αναφερόμενος στην διοργάνωση του Euro Pride το 2020, στη Θεσσαλονίκη και στην πεποίθηση του δήμου για την αποδοχή της διαφορετικότητας.

Πηγή: seleo.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές