Αθλητισμός

Τα «μπινελίκια» του Μαστσεράνο στον Καμπαγέρο και η ενδεκάδα με Νιγηρία (βίντεο)


Ο Ρικάρντο Καρούσο Λομπάρντι είναι ένας γνωστός προπονητής στο ποδόσφαιρο της Αργεντινής, έχοντας δουλέψει σε ουκ ολίγες ομάδες στην πατρίδα του, όχι όμως σε κάποιο μεγάλο κλαμπ...

Έχοντας εργαστεί και ως σχολιαστής στην τηλεόραση, ο Καρούσο άθελα του βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, καθώς εν αγνοία του καταγράφηκε τα όσα είπε σε ιδιωτική του συνάντηση για την Εθνική ομάδα και τα οποία προκάλεσαν πάταγο!

Το βίντεο όμως έφτασε στα χέρια των ανθρώπων της Ole οι οποίοι το δημοσίευσαν και έγινε ο κακός χαμός καθώς τα όσα ακούγονται για τους Παβόν, Μασεράνο, Καμπαγέρο είναι τρομερά.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα είπε ο έμπειρος τεχνικός, μετά την συντριβή από την Κροατία, ο Μασεράνο φέρεται να έχει πει σε έξαλλη κατάσταση στον Καμπαγέρο: «Είσαι παλτό. Κοίτα τι γκολ δέχτηκες. Το μ....ι της μάνας σου».

https://api.vodgc.net/player/v2/embed/playerId/DE2DML1506443975/contentId/601643?autoplay=false

Σύμφωνα πάντα με τον Λομπάρντι, ενώ η επίθεση του Μασεράνο συνεχιζόταν, αυτός που αντέδρασε ήταν ο νεαρός επιθετικός Παβόν ο οποίος του είπε σε έντονο επίσης ύφος: «Αρκετά, μην του λες τίποτα άλλο. Άφησε τον καημένο, τελείωσε. Δέχτηκε ήδη το γκολ, μην τον σκοτώνεις».

Ωστόσο ο Μασεράνο εξαγριώθηκε ακόμη περισσότερο και γυρνώντας προς τον Παβόν του είπε: «Ποιο είναι το πρόβλημά σου; Βούλωσε το, μαλάκα!», με τον τελευταίο να αντιδρά και να του δίνει ένα χαστούκι, σύμφωνα πάντα με την εξιστόρηση του Καρούσο, ο οποίος συνεχίζοντας τις αποκαλύψεις τόνισε ότι οι ποδοσφαιριστές μίλησαν τα ξημερώματα (μετά τον αγώνα με την Κροατία) με τον Χόρχε Μπουρουτσάγκα, προκειμένου να απομακρυνθεί ο Σαμπάολο και να αναλάβει αυτός με τον Όσκαρ Ρουτζέρι την ομάδα!

Η χειραψία-απάντηση των παικτών
Τα νέα έφτασαν γρήγορα και στην Ρωσία, όπου η ομάδα προσπαθεί να ηρεμήσει και να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με την Νιγηρία που θα κρίνει οριστικά το μέλλον της στο Μουντιάλ, με τον Μασεράνο και τον Παβόν να προβαίνουν σε μια κίνηση θέλοντας να διαψεύσουν το όλο σκηνικό.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Παβόν με τον Μασεράνο ανταλλάσσουν χειραψία και χαμογελούν, με τους ίδιους να δηλώνουν ότι όλα αυτά αποτελούν αποκυήματα της φαντασίας κάποιων, ενώ ο πατέρας του Παβόν επίσης εμφανίζεται στο βίντεο να αγκαλιάζει στοργικά τον Μασεράνο.

https://youtu.be/FdvBmp_kn7k

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Χόρχε Σαμπάολι που είναι ακόμα στη θέση του γιατί εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να γίνει τώρα αλλαγή, ετοιμάζει αλλαγές και σύμφωνα με τα όσα δείχνει η ενδεκάδα θα είναι:

Αρμάνι – Σάλβιο, Οταμέντι, Ρόχο, Ταλιαφίκο – Έντσο Πέρες, Μαστσεράνο, Μπανέγα – Μέσι, Ντι Μαρία, Ιγκουαΐν.

Άρα εκτός παραμένουν οι Ντιμπάλα και Φάτσιο…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...