Πολιτική

Σφαγή Ζαχαριάδη-Φωκά: «Να πας να κλάψεις στον Λεβέντη»- «Είσαι γυρολόγος, ανεπάγγελτος»

Ακόμη μια σφοδρή αντιπαράθεση που πέρασε σε προσωπικό επίπεδο και ξέφυγε εντελώς από τα πολιτικά όρια εξελίχθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, στον ΣΚΑΪ, αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τον διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη με τον βουλευτή της Ένωσης Κεντρώων Αριστείδη Φωκά.

Αφορμή το Σκοπιανό, με τον κ. Ζαχαριάδη να προσπαθεί να επιχειρηματολογήσει και τον κ. Φωκά να τον διακόπτει, με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ να «καρφώνει» τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, ενθυμούμενος το παραλήρημά του από εξέδρας οπαδών του ΠΑΟΚ κατά της Βουλής, λέγοντάς του: «Εδώ δεν είμαστε σε εξέδρα του ΠΑΟΚ».

Ο κ. Φωκάς εκνευρίστηκε και απάντησε εξίσου αιχμηρά: «Μαθήματα από ανεπάγγελτους δε δέχομαι».

«Με ξέρεις; Βιολόγος είμαι!», απάντησε ο Κ. Ζαχαριάδης, με τον κ. Φωκά να ανταπαντά: «Γυρολόγος μήπως;».

«Δουλεύω από μικρό παιδί. Από σένα που έλεγες για το κοινοβούλιο που έλεγες να καεί να καεί… και σε πλήρωνε δε δέχομαι μαθήματα. Δε θα με ξαναπείς ανεπάγγελτο γιατί δε με ξέρεις. Εγώ δουλεύω σκληρά… Ακούς τι σου λέω;», ανέφερε πάλι το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Εσείς φωνάζατε το ίδιο ακριβώς σύνθημα στο Σύνταγμα και γίνατε υπουργοί… Σπούδασες Αγγλία μέχρι τα 28 και ξέρεις. Θα μας πεις εσύ για τα Σκόπια;», απάντησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

«Εσύ διορίστηκες από τον Λεβέντη και μιλάς; Να πας να κλάψεις στον Λεβέντη, ντροπή σου!», είπε ο Κ. Ζαχαριάδης και απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο Γιώργο Αυτιά είπε: «Εσείς κύριε Αυτιά έχετε την ευθύνη. Προβοκάρει και είναι ξεκάθαρο».

Κάπου εκεί παρενέβη ο Γ. Αυτιάς και πήγε σε διαφημίσεις για να ηρεμήσουν τα πνεύματα…

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ