Εσωτερική Ασφάλεια

Συνέλαβαν φίλο του Μαζιώτη για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Στη σύλληψη γνωστού αντιεξουσιαστή και επιστήθιου φίλου του Νίκου Μαζιώτη και της Πόλας Ρούπα προχώρησαν το βράδυ της Τετάρτης άνδρες της κρατικής Ασφάλειας, σχετικά με την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Μάλιστα, ο άνδρας ήταν και ιδιοκτήτης του σπιτιού, όπου διέμενε η 23χρονη, που συνελήφθη για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι της 23χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όπλο, φυσίγγια και αντιασφυξιογόνες μάσκες, τα οποία εστάλησαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω έρευνα.

Η 23χρονη συνελήφθη μαζί με έναν 26χρονο λίγο μετά την επίθεση στα γραφεία της Ένωσης, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έχοντας στην κατοχή τους μία βαριοπούλα, μία κουκούλα τύπου full face , ένα περιλαίμιο, δύο ζευγάρια γάντια, έξι φιάλες με μπογιά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Στη συνέχεια στελέχη των εγκληματολογικών εργαστηρίων εξερεύνησαν λεπτομερώς το διαμέρισμα της 23χρονης, και αυτό του 26χρονου, με τους αστυνομικούς να εντοπίζουν στην οικία της νεαρής ένα πιστόλι μάρκας GLOCK, δύο γεμιστήρες, 100 φυσίγγια των 9 mm, αλεξίσφαιρο γιλέκο, θήκη όπλου χειρός και τρεις αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ