Εκκλησία

Συγκλονιστική προφητεία του Αγίου Παϊσίου: Έτσι θα διαλυθεί η Τουρκία

Χαρακτηριστικά στο βιβλίο «Σκεύος εκλογής» του ιερομονάχου Χριστόδουλου Αγιορείτου.αναφέρεται:

«Οι Ευρωπαίοι τώρα κάνουν χάρη στους Τούρκους και ανεξαρτητοποιούν τα κρατίδια όπου ζουν οι μουσουλμάνοι (Βοσνία – Ερζεγοβίνη). Βλέπω όμως να διαλύουν την Τουρκία με ευγενικό τρόπο: Θα ξεσηκωθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι και θα ζητήσουν οι Ευρωπαίοι να ανεξαρτητοποιηθούν και τα έθνη αυτά. Θα πουν τότε στην Τουρκία : «Εμείς σου κάναμε το χατίρι εκεί, πρέπει τώρα, κατά τον ίδιο τρόπο να ανεξαρτητοποιηθούν οι Κούρδοι και οι Αρμένιοι. Έτσι «ευγενικά» θα κομματιάσουν την Τουρκία.

Το ίδιο ακριβώς είχε πει και ο Άγιος Παϊσιος αναφορικά με γεγονότα που θα συμβούν στην Κωνσταντινούπολη και είχε ορίσει το χρονικό σημείο «όταν οι Η.Π.Α. ανακηρύξουν την ίδρυση ανεξάρτητου Κουρδικού κράτους».

Τέλος, έχει δημοσιευθεί συνέντευξη ενός θεοσευούμενου ψάλτη το 1973 του Δημήτρη του Πρωτόπαπα σχετικά με την επίθεση των Τούρκων στην Κύπρο τότε και για το πότε θα ελευθερωθεί η Κύπρος όπου είχε πει χαρακτηριστικά για τους Κύπριους: «πολλοί θα πεθάνουν στην προσφυγιά, αλλά όταν ακούσετε ότι ιδρύθηκε μια νέα χώρα που θα λέγεται Κουρδία τότε θα επιστρέψετε πίσω χωρίς πόλεμο»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...