Αθλητισμός

Συγκινητικός ο καλύτερος παίκτης της Ρωσίας: «Όλη η δόξα σε Εσένα, Κύριε»

Ο καλύτερος παίκτης της Ρωσίας στον αγώνα επί της Σαουδικής Αραβίας ευχαρίστησε τον Θεό για τη νίκη

Ο μέσος της ρωσικής εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Denis Cheryshev, ο οποίος κατά κοινή ομολογία ήταν ο καλύτερος παίκτης του πρώτου αγώνα με τη Σαουδική Αραβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο, δήλωσε ευγνώμων προς τον Θεό για τη νίκη τηςε ομάδας του προκαλώντας ρίγη συγκίνησης.

«Όλη η δόξα σε Εσένα, Κύριε», έγραψε στο Twitter του.

Ο Cheryshev εισήλθε στον αγώνα στο 24ο λεπτό, αντκαθιστώντας τον τραυματία Alan Dzagoyev και σημείωσε δύο γκολ -στο 43ο και 91ο λεπτό.

https://www.youtube.com/watch?v=w4Wp9qtBGMM

https://www.youtube.com/watch?v=Y8QLGFiHNbg

Η ρωσική εθνική ομάδα νίκησε την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας στην έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου2018 με τελικό σκορ 5-0.

Τι είπε ο μουφτής της Ρωσίας

Στο μεταξύ ο Πρόεδρος του Κεντρικού Πνευματικού Μουσουλμανικού Συμβουλίου της Ρωσίας μουφτής Talgat Tajuddin ελπίζει ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο μόλις ξεκίνησε στη χώρα, θα αποτελέσει παράδειγμα θετικής συνεργασίας και θα ενισχύσει τη φιλία μεταξύ των εθνών.

"Ελπίζουμε ειλικρινά ότι αυτή η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση θα ενώσει τους ανθρώπους και θα ενισχύσει τη φιλία και τις αδελφικές σχέσεις ανάμεσα στα έθνη και τους πολιτισμούς, θα δώσει ένα καλό παράδειγμα αμοιβαίας κατανόησης και συνεργασίας μεταξύ των κρατών σε αθλητικές εκδηλώσεις, θα συναγωνίζονται εκεί, όχι σε συγκρούσεις, πολέμους και φυλετικούς αγώνες ", δήλωσε ο Ταγλουντίν την Παρασκευή κατά τη διάρκεια του έναρξης του ΜΠαϊραμ στο τζαμί Lyalya Tyulpan στην Ούφα.

Τόνισε ότι η Ρωσία «αξίζει τον τίτλο». Ο μουσουλμανός πνευματικός ηγέτης ανέφερε πάντως ότι «ακόμα και κατά τις ημέρες των αγώνων δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τις τραγωδίες, τις καταστροφές και τις συγκρούσεις, τις οποίες αντιμετωπίζει σήμερα ο κόσμος, ειδικά στη Μέση Ανατολή, στη Συρία και την Παλαιστίνη».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...