Κόσμος

Σοκαριστικό βίντεο: Αστυνομικός χτυπά έγκυο γυναίκα επειδή τον αποκάλεσε δειλό


Η σοκαριστική στιγμή που ένας αστυνομικός επιτίθεται σε έγκυο γυναίκα έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το περιστατικό συνέβη στη Βραζιλία και στο βίντεο ντοκουμέντο φαίνεται ο αστυνομικός να χτυπά τη γυναίκα στο πρόσωπο και να την τραβά από τα μαλλιά.

Η γυναίκα ακούγεται στο βίντεο να φωνάζει στους αστυνομικούς επειδή συνέλαβαν έναν άνδρα. Ένας από τους αστυνομικούς που του έκανε έλεγχο κατευθύνθηκε προς τη γυναίκα και τη χτύπησε άσχημα ενώ του φώναζαν «είναι έγκυος».

Ο άνδρας που συνελήφθη επιχείρησε να τραβήξει τη γυναίκα από τα χέρια του αστυνομικού ενώ ο ίδιος την χτυπούσε με μανία στο πρόσωπο.

«Ο αστυνομικός που μου επιτέθηκε χτύπησε και τον άνδρα πριν τον συλλάβει. Τους αποκαλούσαμε δειλούς επειδή τον χτύπησαν τη στιγμή που βρίσκονταν στο σημείο παιδιά και οικογένειες. Χωρίς να μου πει τίποτα, ο αστυνομικός ήρθε προς το μέρος μου και με χτύπησε. Με πόνεσε πολύ και δεν σταμάτησε παρόλο που του φώναζαν ότι είμαι έγκυος» διηγείται η γυναίκα. Ο άνδρας που συνελήφθη ισχυρίζεται ότι της ήταν άγνωστος.

https://metro.co.uk/video/embed/1704042

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...