Περιβάλλον

Σκότωσαν πύθωνα και έβγαλαν από μέσα του νεκρή γυναίκα

Πύθωνας έφαγε ζωντανή μητέρα δύο παιδιών στην Ινδονησία, την έβγαλαν νεκρή αφού πρώτα σκότωσαν το τεράστιο ζώο και την εντόπισαν στην κοιλιά του... Προσοχή: σκληρές εικόνες.

Η Γουά Τίμπα, μητέρα δύο παιδιών στην Ινδονησία, είχε βγει για ψώνια αλλά δεν επέστρεψε ποτέ σπίτι, από την περασμένη Πέμπτη. Εντέλει τη βρήκαν, μέσα στην κοιλιά ενός τεράστιου πύθωνα, μήκους επτά μέτρων. Αν και είναι σπάνιο για τέτοια ζώα να επιτίθενται σε ανθρώπους, ήταν το δεύτερο θύμα από μεγάλο φίδι στη χώρα, από τον περασμένο Μάρτιο.

Συγχωριανοί της στο νησί Μούνα της χώρας, που βγήκαν να την αναζητήσουν, κατάλαβαν (με το που είδαν το τεράστιο ερπετό στην περιοχή, να κινείται πολύ αργά…) τι είχε συμβεί. Άλλωστε το μόνο που είχαν βρει τόσες ημέρες ήταν τα σανδάλια της. Αφού κατόρθωσα και σκότωσαν τον πύθωνα, άνοιξαν την κοιλιά του και εντόπισαν την 54χρονη μέσα της, φορώντας ακόμη τα ρούχα της.

Βίντεο που δημοσιοποιήθηκαν δείχνουν τους ντόπιους να σφάζουν τον πύθωνα και να βρίσκουν το σώμα της γυναίκας. Ο πύθωνας είχε καταπιεί τη γυναίκα ολόκληρη, αρχίζοντας πρώτα από το κεφάλι.

Οι γιγαντιαίοι πύθωνες, που μπορεί να φτάσουν τα επτά μέτρα σε μήκος, είναι αρκετά συνηθισμένοι στην Ινδονησία και στις Φιλιππίνες.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ