Σκοπιανό

Σκληρή κριτική Γ. Τράγκα για Σκοπιανό: «Ο Τσίπρας φοβάται να κάνει δημοψήφισμα – Δεν θα πάρει ούτε ψήφο»

«Οι σκληροί των Σκοπίων θα συνεχίσουν το δρόμο του αλυτρωτισμού. Είναι ντροπιαστικό, απαράδεκτο και προδοτικό αυτό που έκαναν ο Τσίπρας με τον Κοτζιά. Δημιούργησαν μία σφήνα κράτους στα πλευρά της Μακεδονίας», επισήμανε ο Γιώργος Τράγκας από τη συχνότητα των «Παραπολιτικών 90,1».

Συνέχισε, ασκώντας κριτική στην απόφαση του Τσίπρα να μην πάει το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, «Βόρεια Μακεδονία» σε δημοψήφισμα στον ελληνικό λαό, καθώς όπως είπε:  «Δεν τολμάει να πάει το θέμα στις κάλπες και να μην γίνει δημοψήφισμα καθώς θα σαρωθεί και θα υποστεί πανωλεθρία. Δεν θα πάρει ούτε ψήφο από τη Μακεδονία».

Ο Γιώργος Τράγκας δεν άφησε ασχολίαστη και την απόφαση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, σχετικά με τη συμφωνία για το Σκοπιανό, τονίζοντας: «Ο Καμμένος παριστάνει την πάπια, λέγοντας πως θα περιμένουμε να δούμε τι θα κάνουν τα Σκόπια, για το αν θα περάσει το δημοψήφισμα, και με αυτή τη στάση συναινεί ουσιαστικά στη συμφωνία. Σύρεται σε όλες τις επιλογές του Τσίπρα, ο οποίος ντροπιάζει τους Έλληνες»

Για την στάση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, απέναντι στην πρόταση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολίασε: «Ούτε μεθυσμένος δεν θα τα έλεγε αυτά ο Παυλόπουλος, ήταν σαν να ήταν υπό της επήρεια δύο μπουκαλιών ουίσκι. Απέδειξε ότι είναι άξιος της περιφρόνησης του ελληνικού λαού, υποστηρίζοντας το δίδυμο του Γοργοποτάμου».

Αναλυτικότερα στη σημερινή του εκπομπή είπε τα εξής:

«Καλημέρα σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα που άναυδη παρακολουθεί το σύγχρονο νενέκο να παραδίδει τα ιερά και τα όσια της πατρίδας. Την ιστορία και την ελληνικότητά της Μακεδονίας. Τσίπρας και Κοτζιάς θα περάσουν στην ιστορία ως οι μειοδότες που υπακούοντας σε γερμανικές οδηγίες έκλεισαν μια συμφωνία που θα αποτελέσει το ορμητήριο για τις μελλοντικές διεκδικήσεις των γειτόνων. Χωρίς να έχει τη συναίνεση του ελληνικού λαού. Χωρίς να υπολογίζει τις κινητοποιήσεις εκατομμυρίων Ελλήνων. Χωρίς να λαμβάνει υπόψη του τα αισθήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού, προχώρησε στην προδοσία καθοδηγούμενος από τους ξένους. Με την ίδια δολοφονική ψυχρότητα που εφαρμόζει ένα ένα τα μέτρα του μνημονίου.

Ξαφνικά και χωρίς κανένα λόγο παραχώρησε στους Σκοπιανούς το δικαίωμα να λέγονται μακεδονική εθνότητα και να υποστηρίζουν ότι μιλάνε τη μακεδονική γλώσσα. Παραχώρησε στους γείτονες το δικαίωμα, βάζοντας μόνο έναν αστερίσκο διαχωρισμού με την αρχαία Μακεδονία, να λένε στο διεθνή περίγυρο ότι η Μακεδονία είναι μόνο μία και είναι η δική τους.

Η ξενοκίνητη μαριονέτα που ήρθε στην εξουσία εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, πλήγωσε για μια ακόμη φορά τα αισθήματα του λαού και κυρίως έδωσε το δικαίωμα να πανηγυρίζουν για τη συμφωνία η Άνγκελα Μέρκελ, ο Έντι Ράμα και όλοι οι ανθέλληνες της Υφηλίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αυτή η βρομερή πολιτική νυφίτσα αποδέχτηκε οι γείτονες να λέγονται Μακεδόνες, κάθετος, πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας. Όταν είσαι μειοδότης, μπορεί να είσαι δόλιος και πονηρός αλλά ταυτόχρονα έχεις τις πλέον εμφανείς, ηλίθιες στιγμές. Αυτό που παραχώρησε βγάζει μάτια. Αν υλοποιηθεί αυτή η συμφωνία 1ον οι γείτονες με τη στάμπα της Ελλάδας θα λέγονται Μακεδόνες και ως πολίτες της Βόρειας Μακεδονίας θα έχουν το δικαίωμα να μιλάνε για σκλαβωμένα αδέλφια στο Μακεδονικό Νότο και να διεκδικούν εδάφη μας. Θα γίνει κάτι ανάλογο με τη Βόρειο και τη Νότιο Κορέα.

Ο Τσίπρας δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για απόσχιση εδαφών. Η Γερμανία προωθεί τα σχέδιά της και κάποια στιγμή θα ζητηθεί από την Ελλάδα να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των Ευρωπαίων γειτόνων που θα αποτελούν μέρος και της Ατλαντικής Συμμαχίας.

Ο Τσίπρας για μία ακόμη φορά πρόδωσε τα ιερά και τα όσια της φυλής μας και με την πράξη του αυτή αποδεικνύει ότι δεν τον ενδιαφέρει  ούτε η οικονομία, ούτε η ιστορία των ελλήνων, ούτε η εθνική ταυτότητα. Έχει μια δουλειά να κάνει και την κάνει υπό την πλήρη καθοδήγηση των Γερμανών, όπως συνέβαινε και στην κατοχή με τους δοσίλογους πρωθυπουργούς. Το εκπληκτικό είναι ότι έδωσε πλέον το δικαίωμα στους Σκοπιανούς είτε ολοκληρώσουν είτε δεν ολοκληρώσουν την προδοτική συμφωνία, να φωνάζουν στο διεθνή περίγυρο ότι η ίδια η Ελλάδα με τις υπογραφές των μοιραίων προδοτών, μας αναγνώρισε ως Μακεδόνες της Βορείου Μακεδονίας, άρα αναγνωρίζει ότι υπάρχει θέμα με τη νότιο Μακεδονία και με όσα λέμε εδώ και χρόνια για τα σκλαβωμένα αδέλφια μας.

Τσίπρας και Κοτζιάς έπαιξαν για μια ακόμη φορά το παιχνίδι των Γερμανών, που ήθελαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο να δώσουν ολόκληρη τη Μακεδονία στους Βούλγαρους».

Και πρόσθεσε:

«Οι εξελίξεις στο γειτονικό κρατίδιο, στα Σκόπια, επιβεβαιώνουν την εσχάτη προδοσία του Τσίπρα, του Κοτζιά και του Παυλόπουλου, ο οποίος τα τελευταία 3 χρόνια, παίζει ένα ανέντιμο παιχνίδι τόσο σε βάρος του ελληνικού λαού, όσο και του κόμματος της ΝΔ.

Ο πρόεδρος Ιβάνοφ, πέταξε κακήν κακώς έξω από την προεδρική κατοικία τον κο Ζάεφ και σε διάγγελμά του τόνισε ότι η συμφωνία αυτή είναι ταπεινωτική για το γειτονικό κρατίδιο και ότι δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στο Σύνταγμά του, διότι αυτό απαγορεύει η Συνταγματική και νομική τάξη.

«Η συμφωνία ονόματος είναι μια προσωπική συμφωνία μεταξύ του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ και του υπουργού Εξωτερικών Νικόλα Ντιμιτρόφ. Αυτή η συμφωνία είναι απαράδεκτη, δεν θα επιτρέψω τη νομιμοποίηση πολιτικών παράνομων κατασκευών, δηλαδή δεν θα υπογράψω τη συμφωνία ονόματος με την Ελλάδα» πρόσθεσε ο πρόεδρος Γκιόργκι Ιβανόφ.

Εκτιμώ, ότι για να τα λέει αυτά ο Σκοπιανός Πρόεδρος, εκφράζει την πλειοψηφία του Σκοπιανού λαού. Άρα, έχει ελάχιστες πιθανότητες να εγκριθεί αυτή η απόφαση σε δημοψήφισμα και μετά σε επικύρωση στη βουλή των γειτόνων. Πέραν αυτού, οι γείτονες που ο Τσίπρας αναγνώρισε πλέον ως μακεδονική εθνότητα, ως Μακεδόνες και ως ομιλούντες τη μακεδονική γλώσσα, θεωρούν ταπεινωτική τη συμφωνία.

Δηλαδή, αυτό θα επικαλούνται και στις μελλοντικές αλυτρωτικές επιχειρήσεις τους στη Βόρεια Ελλάδα. Είναι γνωστό από παλιά, ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσαν με καλά λόγια για το Ουράνιο Τόξο και αποκαλούσαν τα Σκόπια, Μακεδονία.

Όπως αντιλαμβάνεστε, αυτή την ώρα που σας μιλάω πανηγυρίζουν οι Γερμανοί, οι χρηματοδότες των Σκοπίων τύπου Σόρος, οι εθνικιστές των Τιράνων του Έντι Ράμα και φυσικά οι Τούρκοι που θέλουν να παραχωρήσουμε το μισό Αιγαίο. Πανηγυρίζουν γιατί ο Τσίπρας είναι ο προδότης, ο κατάλληλος άνθρωπος, ο ξενοκινούμενος που τα δίνει όλα. Και τα δίνει εύκολα. Κάνει ότι του λένε οι πάτρωνές του. Έχει πλέον στο κούτελο τη στάμπα του μειοδότη.

Οι Σκοπιανοί δεν πρόκειται να κάνουν καμία αλλαγή στο Σύνταγμά τους. Οι γείτονες έχουν πάρει ήδη το χαρτί της πρόκρισης για το ΝΑΤΟ και την Ευρώπη. Ο Ζάεφ θα πάει σε πρόωρες εκλογές, το πιθανότερο είναι να ανατραπεί και να πέσει. Οι σκληροί των Σκοπίων θα συνεχίσουν στο παλιό μονοπάτι του αλυτρωτισμού και ταυτόχρονα θα κραδαίνουν στα χέρια την αναγνώριση του Τσίπρα και του Κοτζιά ότι είναι Μακεδονικό έθνος, ότι είναι Μακεδόνες και ότι μιλάνε τη μακεδονική γλώσσα.

Ο Τσίπρας – φίλες και φίλοι – δημιούργησε μια σφήνα κράτος στα πλευρά της ελληνικής Μακεδονίας, δίνοντάς του το όπλο να λέει ότι στο Νότο είναι αλύτρωτοι και σκλαβωμένοι Σκοπιανοί.

Μαθαίνω ότι πρόκειται να συσταθεί μία μεικτή επιτροπή Ελλήνων και Σκοπιανών που θα μοιράσουν λέει την ιστορία μας και θα ξαναγράψουν τα βιβλία, δηλαδή θα διευθετηθούν τα θέματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, της Πέλλας και των αρχαίων Μακεδόνων.

Ομολογώ ότι δεν έχω καταλάβει τι σόι μοιρασιά θα κάνουμε με τους Σλάβους, που ήρθαν τον 6ο αιώνα μ.Χ στην περιοχή μας. Φίλες και φίλοι, ο σύγχρονος νενέκος, η μαριονέτα των δυνάμεων κατοχής, φοβάται να φέρει αυτή τη συμφωνία με λαϊκή έγκριση. Ο μεγαλύτερος προδότης, μετά τα ερείπια της Κυπριακής τραγωδίας, φοβάται να φέρει το θέμα σε δημοψήφισμα ή να το πάει σε λαϊκή έγκριση με πρόωρες εκλογές. Θέλει να περάσει από τη βουλή των Ελλήνων με σχετική πλειοψηφία. Μάλιστα ο Κοτζιάς, λέει συχνά πυκνά ότι δεν είναι απαραίτητοι οι ψήφοι των ΑΝΕΛ, μπορεί να βρεθούν άλλες.

Οι Σκοπιανοί θα κάνουν δημοψήφισμα. Ο δοσίλογος δεν τολμάει να το πάει σε κάλπη. Γιατί ξέρει ότι θα σαρωθεί. Έχει πληγώσει βαθιά τον ελληνικό λαό. Δεν πρόκειται να βρει ούτε την ψήφο του στη Βόρεια Ελλάδα και στη Μακεδονία. Θα σαρωθεί και θα υποστεί πανωλεθρία ως εχθρός του ελληνικού λαού. Όταν ο Έντι Ράμα λέει ότι μετά από αυτή τη συμφωνία, τα Βαλκάνια έγιναν καλύτερο μέρος, καταλαβαίνει κανείς πόσο προδότης είναι ο Τσίπρας»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...