Αθλητισμός

Σεβασμός! Μεγάλη δήλωση Πρίντεζη για Παναθηναϊκό

Μεταξύ άλλων, σχολίασε σε δηλώσεις του ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει να αντιδράσει στη σεριά των τελικών και είναι ικανός να κερδίσει μέσα στο ΣΕΦ!

Αναλυτικά όσα είπε ο Πρίντεζης στη SportDay: «Ήταν μια καλή ομαδική νίκη με σωστό μπάσκετ, ορθολογικό και άρτια εκτελεσμένο πλάνο, αλλά τίποτα παραπάνω από το 1-0. Η ιστορία μας έχει διδάξει πως το σημαντικότερο σε σειρές τελικών και τέτοιας κρισιμότητας παιχνίδια, είναι η διαχείριση της επιτυχίας και της αποτυχίας.

Ο Παναθηναϊκός είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσει, είναι μεγάλη ομάδα με πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να έρθουν στο ΣΕΦ και να μας νικήσουν, όπως κάναμε και μεις στην έδρα τους. Δεν έχει κριθεί τίποτε».

Για το γεγονός πως ο ίδιος και ο Σπανούλης έμειναν στα ρηχά: «Αποδείξαμε πως είμαστε ομάδα και όλοι μπορούν να βγουν μπροστά όταν χρειάζεται. Οι εποχές που το μπάσκετ ήταν υπόθεση ενός ή δύο παιχτών έχει περάσει και νιώθω πολύ όμορφα που όταν εγώ δεν έχω καλό ρυθμό, υπάρχουν παιδιά που έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή και βοηθούν την ομάδα».

Για τις πιθανότητες που έχει ο Ολυμπιακός να πάρει το πρωτάθλημα: «Το μόνο που σκεφτόμαστε πλέον είναι το δεύτερο παιχνίδι και πώς θα παίξουμε καλύτερα για να κάνουμε το 2-0. Θα χρειαστεί ένα γεμάτο ΣΕΦ με κόσμια συμπεριφορά, την παραμικρή ακρότητα και τον κόσμο να μας βοηθήσει με την φωνή του και μόνο, μέσα σε ένα πολιτισμένο πλαίσιο»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ