Κοινωνία

Σίκινος: Ο καπετάνιος του Flying Cat 4 είδε το λιμάνι από μακριά και πήρε την αναγκαία απόφαση!

Το Flying Cat 4 άρχισε να πλησιάζει στη Σίκινο και ο καπετάνιος εκτίμησε την κατάσταση. Απρόβλεπτη τροπή στο ταξίδι...

Όλα έγιναν το μεσημέρι όταν ο καπετάνιος του Flying Cat 4 ενημέρωση τη Λιμενική Αρχή Ίου, ότι κρίνεται επισφαλής η προσέγγιση του πλοίου στο λιμάνι του νησιού. Αιτία οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν. Το πλοίο συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι της Φολεγανδρου.

Στο Flying Cat 4 ανέμεναν προς αποβίβαση 9 επιβάτες, ενώ στο λιμένα Σικίνου ανέμενε προς επιβίβαση ένας επιβάτης, οι οποίοι θα προωθηθούν στους προορισμούς τους με μέριμνα της πλοιοκτήτριας εταιρείας.

Η πρώτη άφιξη του Flying Cat 4

Στα τέλη Μαϊου, η Σίκινος έζησε ιδιαίτερες στιγμές με αφορμή την άφιξη του ταχύπλοου Flying Cat 4, το οποίο θα συνδέει καθημερινά την Σίκινο με την Ραφήνα και μάλιστα για πρώτη φορά στα χρονικά! Η υποδοχή των κατοίκων ήταν θερμή. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες η χαρά των κατοίκων της Σικίνου όσο και του Δημάρχου ήταν τεράστια!

Πλέον υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για τον τουρισμό που φαινόταν στα πρόσωπα όλων. Οι πρώτοι ταξιδιώτες έζησαν και εκείνοι την ευχάριστη έκπληξη και άρχισαν να βγάζουν φωτογραφίες. Στο θέμα αναφέρθηκε με ανάρτησή του και ο δήμαρχος του νησιού Βασίλης Μαράκης.

«Φίλες και φίλοι. Μια πολύ όμορφη μέρα για το νησί μας. Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση υποδεχτήκαμε το νέο πλοίο που θα έρχεται στο νησί μας. Ευχαριστώ θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην υποδοχή καθώς την εταιρία Hellenic seaways, τον πλοίαρχο και το πλήρωμα.

Όπως σας είχαμε πει πριν λίγο καιρό, θα έχουμε καθημερινή σύνδεση με Ραφήνα, διάρκειας 4:30 ωρών. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα και συμβαίνει για πρώτη φορά στο νησί μας. Καλό καλοκαίρι και υγεία σε όλους.

Σίκινος: Η θερμή υποδοχή στο Flying Cat 4

 cyclades24.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...