Κοινωνία

Ραγδαίες εξελίξεις: Ζητούν αναπαράσταση του θανάτου του Βασίλη Μελενικλή στο σπίτι - τάφο

Αυτοψία και αναπαράσταση στον τόπο που βρέθηκε θαμμένος ο 37χρονος Βασίλης Μελενικλής από τη Δράμα, ζητά ο δικηγόρος της οικογένειας.

Οι ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον τρόπο που τα δύο αδέλφια έθαψαν τον άτυχο 37χρονο στην αυλή του σπιτιού τους και αφέθηκαν ελεύθεροι, προκάλεσαν την οργή και την αγανάκτηση της οικογένειάς του.

Ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας του Βασίλη Μελενικλή, Νίκος Διαλυνάς, ανέφερε στην εκπομπή του Alpha ότι μόλις γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, θα πραγματοποιηθεί αναπαράσταση του περιστατικού στο σπίτι των κατηγορουμένων αδελφών.

Η έρευνα και οι ανακρίσεις για τις συνθήκες θανάτου, αλλά και για την ταφή του άτυχου 37χρονου βρίσκονται σε εξέλιξη και θα σχηματιστεί νέα δικογραφία που θα ακολουθήσει τον δρόμο της τακτικής διαδικασίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Βασίλης Μελενικλής, 37 χρόνων, χάθηκε τη Μεγάλη Τρίτη 3 Απριλίου από την Προσοτσάνη Δράμας.

Όπως έγινε γνωστό, η γιαγιά του άτυχου άνδρα του είχε δώσει το ποσό των 2.000 ευρώ για να πληρώσει μία προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην οποία επρόκειτο να υποβληθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Τα ίχνη του όμως χάθηκαν και δεν έφτασε ποτέ στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο Silver Alert…

Βρέθηκε θαμμένος στην αυλή σπιτιού «φίλων» του.

Τα δύο αδέλφια, οι «φίλοι» του Βασίλη, είπαν στους αστυνομικούς πως ο άτυχος νέος πέθανε από υπερβολική δόση ουσιών, του αφαίρεσαν τα χρήματα που γνώριζαν ότι είχε και τον έθαψαν σε στην αυλή του σπιτιού τους, συνεχίζοντας την καθημερινότητα τους.

Μία μέρα μετά, οι δύο τους αφέθηκαν ελεύθεροι, κατηγορούμενοι για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

 anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...
Ένοπλες Συρράξεις 0

Σοβαρές ζημιές υπέστη το Ρωσικό σκάφος "Yamal" στην Κριμαία- Απομακρύνεται η πιθανότητα Ρωσικής αποβατικής ενέργειας στην Οδησσό

Η Κριμαία δεν είναι ασφαλής για τον Ρωσικό στόλο, ο οποίος αναγκαστικά έχει μετακινηθεί κατά κύριο λόγο ανατολικότερα...