Αθλητισμός

Ποιος Βέλλιος; Αυτόν φέρνει πίσω ο Μαρινάκης, έγινε η πρώτη κρούση

Το όνομα του Απόστολου Βέλλιου επιστρέφει ξανά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ως υποψήφιου μεταγραφικού στόχου για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Κάτι που δείχνει, ενδεχομένως, ότι στο λιμάνι έχουν «χάσει» τους πρώτους στόχους και αναπροσαρμόζουν τα πλάνα τους με τις δεύτερες επιλογές.

Πάντως, συγκεκριμένα για τον Έλληνα φορ δεν έχει γίνει προς το παρόν καμία επίσημη κρούση, παρότι που όντως μπορεί να υπάρχει στα υπόψιν των Πειραιωτών, καθώς δεδομένα μιλάμε για έναν παίκτη που αρέσει στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στην πραγματικότητα, μάλιστα, ποτέ δεν έχει γίνει συζήτηση προς τον διεθνή άσο από τον Ολυμπιακό, ακόμα κι όταν τον ενημέρωσαν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ότι δεν υπολογίζεται και πως πρέπει να βρει ομάδα.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ο οποίος επίσης αποχωρεί από την Αγγλία και στο λιμάνι ήδη έχουν κάνει μια πρώτη κουβέντα μαζί του, συζητώντας το ενδεχόμενο να φορέσει ξανά την ερυθρόλευκη φανέλα.

Γέφτοβιτς, Βούκοβιτς, Μολέντο

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά, το όνομα του θηριώδους (1,92 μ.) Mάρκο Γέβτοβιτς παραμένει στην επικαιρότητα, αλλά δύσκολα μπορεί να προχωρήσει, όπως σας γράφαμε και χθες. Πρόκειται για παίκτη που έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την Παρτιζάν, θεωρείται «βαρύ» κορμί και μάλλον δεν ταιριάζει στα αγωνιστικά «θέλω» του Πέδρο Μαρτίνς. Στο λιμάνι, άλλωστε, δεν αναμένεται να εμπιστευτούν ξανά μία τέτοια επιλογή μετά το «κάζο» με τον Γιάγκος Βούκοβιτς.

Εξάλλου, για τον τελευταίο δε φαίνεται να ισχύει το ενδιαφέρον από την Άντερλεχτ. Η περίπτωση του Σέρβου στόπερ δε συμβαδίζει με την αγοραστική πολιτική της ομάδας ούτε όσον αφορά την ηλικία, ούτε όσον αφορά το κασέ του.

Σχετικά με την περίπτωση του Ροντρίγκο Μολέντο, αυτό που έχει γράψει από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr, δείχνει να επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας. Οι οριστικές εξελίξεις αναμένονται αργότερα, ενδεχομένως από τα μέσα Ιουνίου και μετά, καθώς οι συνθήκες θα είναι πιο ευνοϊκές για να προχωρήσουν οι τελικές συζητήσεις με την Ιντερνασιονάλ.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ