Σκοπιανό

Παραδοχή και από Σγουρίδη: Συζητήσαμε ανταλλαγή του χρέους με τον όρο Μακεδονία (βίντεο)


Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης για όλα όσα προηγήθηκαν της πρότασης δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης αλλά και για τις προθέσεις του κόμματός του στην συνέχεια.
Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο Παναγιώτης Σγουρίδης επιβεβαίωσε ότι όσα είχε δηλώσει την περασμένη Δευτέρα ο Δημήτρης Καμμένος ο οποίος είχε καταγγείλει ότι στην συνεδρίαση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ειπώθηκε πως σε περίπτωση που η Ελλάδα αποδεχθεί την συμφωνία θα έχει οικονομικά ανταλλάγματα, όπως για παράδειγμα, ελάφρυνση του χρέους.

Ο κ. Σγουρίδης είπε πως έγιναν κάποιες συζητήσεις και εξετάστηκαν όλα στην συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Ο κ. Σγουρίδης, κλήθηκε να εξηγήσει την στάση των ΑΝΕΛ στην συμφωνία για το Σκοπιανό, λέγοντας πως μπορεί να καταψήφισαν την πρόταση μομφής δεσμεύονται όμως η συμφωνία να μην ψηφιστεί σε περίπτωση που έρθει στην ελληνική Βουλή. Επίσης είπε ότι αν ξαναζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης οι ΑΝΕΛ δεν θα την δώσουν.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...