Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κίνηση-ματ για δύο «μπαμ» - Τρέχουν οι εξελίξεις

Ο Τεέμου Πούκι παραμένει ο κορυφαίος στόχος του ΠΑΟΚ για την επίθεση. Την υπόθεση τη χειρίζεται αποκλειστικά ο Λούμπος Μίχελ και δεν υπάρχει καμία «εμπλοκή» του πρώην τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Γκέρμαν Τσιστιακόφ, όπως γράφτηκε.

Σε αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων έχει επιτευχθεί απόλυτη συμφωνία με τον Ισπανό μάνατζερ του Φινλανδού φορ, ο οποίος έχει μπει «σφήνα» στην υπόθεση, καθώς έχει κάνει «δουλειές» με τον Δικέφαλο του Βορρά (εκπροσωπεί τους Άνχελ Κρέσπο και Χοσέ Κάνιας).

Το «κόλλημα» παρουσιάζεται στον Φινλανδό εκπρόσωπο του παίκτη, Τεέμου Τούρουνεν, ο οποίος ζητάει περισσότερα για να κλείσει το deal.

Στην Τούμπα, πάντως, δε δείχνουν να... αγχώνονται προς το παρόν. Δεν έχουν ακόμα έτοιμη εναλλακτική σε επίπεδο επαφών, αν «στραβώσει» οριστικά του 28χρονου επιθετικού, και προς το παρόν κρατούν στάση αναμονής. Την ίδια πολιτική ακολουθούν, άλλωστε, και στην υπόθεση του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Όπως εκτιμάται, μάλιστα, θα κάνουν υπομονή για το επόμενο δεκαήμερο κι αν δεν υπάρξει οριστική εξέλιξη στις δύο περιπτώσεις, τότε θα προχωρήσουν σε άλλες λύσεις, καθώς έτσι κι αλλιώς ακόμα είναι νωρίς και χρόνος υπάρχει αρκετός.

Οι «ασπρόμαυροι» πιστεύουν, άλλωστε, ότι κρατώντας αυτή τη στάση θα «αναγκάσουν» τους μάνατζερ των δύο παικτών να υποχωρήσουν και να αποδεχτούν τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους από τον ΠΑΟΚ. Στην Τούμπα γνωρίζουν καλά ότι έχουν καταθέσει τις καλύτερες προσφορές στους δύο παίκτες και πως ακόμα στην αγορά δεν έχει προκύψει ομάδα που να δίνει περισσότερα.

Οπότε με αυτόν τον τρόπο περιμένουν πως θα καταφέρουν να κλείσουν τις δύο υποθέσεις, ακόμα κι αν χρειαστεί να περιμένουν για μερικές μέρες ακόμα μέχρι οι εκπρόσωποι των ποδοσφαιριστών να πιεστούν και να διαπιστώσουν ότι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να πουν το «ναι» στον ΠΑΟΚ.

sportdog.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ