Κοινωνία

Ο Ψωμιάδης αγκαλιά με ιερόδουλη στην Θεσσαλονίκη

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης δεν σταματά να εκπλήσσει! Μετά τον Ζορό και τις διαφημίσεις τώρα συνδέεται και με την… ελληνική βιομηχανία πορνό.

Όχι, δεν θα συμμετάσχει σε κάποια ερωτική ταινία, αλλά ο φωτογραφικός φακός τον συνέλαβε να κρατάει στην αγκαλιά του τη βραβευμένη πορνοστάρ Μαρία Αλεξάνδρου σε γνωστό στέκι της Θεσσαλονίκης.

«Μόλις τον είδα μπροστά μου τρελάθηκα από τη χαρά μου. Λατρεύω το πάθος και το δυναμισμό του. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, τον οποίο θαυμάζω πραγματικά και ομολογώ πως είναι και ιδιαίτερα γοητευτικός» είπε η Μαρία.

Οι δυο τους χαμογελαστοί μπήκαν στην κουζίνα γνωστού ψητοπωλείου και μαγείρεψαν για τα γυρίσματα τηλεοπτικής εκπομπής.΄Η Μαρία Αλεξάνδρου χτύπησε τα αβγά κι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης έφτιαξε ποντιακή ομελέτα φούστουρον και ποντιακή πίτα περέκ.

Μάλιστα, στο τέλος είπε και ένα τραγούδι με τη συνοδεία ποντιακής λύρας.μ Στη συνέχεια η Μαρία ανέβασε μία από τις φωτογραφίες τους στο προφίλ της στο Facebook. Αρκούσαν μόνο λίγα λεπτά για να τη δει ο Δημήτρης Σειρηνάκης.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ