Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στον Θέμο Αναστασιάδη για κρεμάλες: Φασιστικός οχετός, διεστραμμένη φαντασία

Ανακοίνωση-απάντηση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος στον Θέμο Αναστασιάδη για άρθρο του ίδιου, στο οποίο γίνεται λόγος για... κρεμάλες!

Οι άνθρωποι του κυβερνώντος κόμματος κάνουν λόγο για φασιστικό οχετό, αλλά και ένα κείμενο το οποίο φέρνει στην επιφάνεια μια διεστραμμένη, φαιά φαντασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Προφανώς, στον καταμερισμό των καθηκόντων που απαιτεί το σχέδιο αποστασίας, στον Θέμο Αναστασιάδη ανατέθηκε η παραγωγή και διάθεση δημοσιογραφικών λυμάτων. Καθήκον στο οποίο ειδικεύεται από καιρό. Αυτή τη φορά κατάφερε με το άρθρο του για τις κρεμάλες να φτάσει στα βάθη του φασιστικού οχετού και να βγάλει στην επιφάνεια ό,τι πιο απεχθές, διχαστικό, συκοφαντικό, απειλητικό, δυσώδες μπορεί να συλλάβει μια διεστραμμένη, φαιά φαντασία.

Όσο κι αν προσπάθησε εκ των υστέρων να καλύψει τις αναφορές σε κρεμάλες και τις σαφείς προτροπές σε αυτοδικία τα (διαδικτυακά) γραπτά μένουν» αναφέρεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει: «Θα ήταν μάταιο να καλέσει κανείς τους φίλους του της ΝΔ να πάρουν θέση. Όμοιος ομοίω, αεί πελάζει. Τα άλλα δημοκρατικά κόμματα, όμως, οφείλουν να καταδικάσουν αυτή την επέλαση των λυμάτων στην πολιτική ζωή».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...