Κόσμος

Ο Ρόντμαν έβαλε τα κλάματα για τη συνάντηση Τραμπ-Κιμ (βίντεο)


Ο Ντένις Ρόντμαν χάρηκε τόσο πολύ που ο φίλος του Κιμ Γιονγκ Ουν συνάντησε τον πρόεδρο της χώρας του, Ντόναλντ Τραμπ που δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο πρώην άσος των γηπέδων έβαλε με καπελάκι «Make America Great Again» και εμφανίστηκε στο CNN να μιλήσει για την πολυαναμενόμενη συνάντηση.

«Όταν είπα αυτά τα πράγματα και γύρισα στις ΗΠΑ, έλαβα τόσες πολλές απειλές για τη ζωή μου. Τόσες απειλές ενώ προστάτευα τα πάντα. Πίστευα στη Βόρεια Κορέα. Δεν μπορούσα καν να πάω σπίτι μου. Έπρεπε να κρυφτώ για 30 μέρες. Αλλά κράτησα το κεφάλι μου ψηλά. Ήξερα ότι τα πράγματα θα άλλαζαν. Το ήξερα. Ήμουν ο μόνος», είπε ο εκκεντρικός σταρ μιλώντας για την περίοδο που είχε ζητήσει συνάντηση από τον Ομπάμα με τον τελευταίο να μην δέχεται.

Πριν από αυτό το γεγονός, είχε προηγηθεί η υπόσχεση του Κιμ στον Ρόντμαν πως αν οι ΗΠΑ απέσυραν τις δυνάμεις τους από τη Νότια Κορέα, εκείνος θα δεχόταν να μιλήσει.

Δείτε το απόσπασμα από το 5:10

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές