Κοινωνία

Ο Πέτρος Κωστόπουλος αφηγείται τι συνέβη και πάρκαρε σε θέση ΑμεΑ - Σάλος στο διαδίκτυο με τη φωτογραφία του (Εικόνες)

Τη δική του απάντηση στα σχόλια που δέχθηκε για το γεγονός ότι είχε αφήσει τη μηχανή του σε θέση για αναπήρους, έδωσε ο Πέτρος Κωστόπουλος.

Ολα ξεκίνησαν, όταν χρήστης του διαδικτύου φωτογράφισε την μηχανή του Πέτρου Κωστόπουλου παρκαρισμένη σε θέση ΑΜΕΑ έξω από γνωστό σούπερ μάρκετ και την δημοσίευσε στο Facebook, γράφοντας έναν ιδιαίτερα αιχμηρό σχόλιο, το οποίο μεταξύ άλλων έλεγε πως ο Πέτρος Κωστόπουλος τον έβρισε, επειδή του έκανε παρατήρηση.

Η ανάρτηση στο Facebook

«Η μηχανή αυτή παρκαρισμένη σε χώρο για ΑΜΕΑ και εγκυμονούσες ανήκει στον γνωστό μπουρτζόβλαχο και celebrity της πλάκας #ΠετροςΚωστοπουλος . Έτυχε να τον πετύχω καθώς πήγαινε να την πάρει, του λέω «Ωραία μαγκιά έχεις κάνει». Κάτι μου απάντησε, δεν κατάλαβα διότι, όπως και όλο του το σινάφι (...).Του απαντώ κι εγώ «Δεν σε χάλασε η φώτο που σε πήρα». Και μου λέει το θρυλικό « Σε γράφω στ’ αρ@@ μου», αναφέρει ο χρήστης στην δημοσίευση του στο Facebook.

Η φωτογραφία στο Facebook

Λίγες ώρες μετά και με τους χρήστες των social media να «οργιάζουν» κάτω από την φωτογραφία, ο Πέτρος Κωστόπουλος μέσω Instagram παρουσίασε την δική του εκδοχή, αναφέροντας πως πάρκαρε εκεί διότι έμεινε από μπαταρία.

Κάνοντας μία μακροσκελή ανάρτηση, ο γνωστός επιχειρηματίας ανέφερε πως δεν έβρισε τον άγνωστο άνδρα, αλλά ίσα ίσα όταν του είπε πως τον έχει φωτογραφίσει, ο ίδιος του απάντησε «Ρε άνθρωπέ μου έμεινα από μπαταρία, έλα να σπρώξεις».

Πάντως  η υπόθεση όπως υποστήριξε και ο Πέτρος Κωστόπουλος θα συνεχιστεί στα δικαστήρια, καθώς τον λόγο έχει ο δικηγόρος του, αναφέροντας στο τέλος πως τον κυνηγά η κατάρα του γνωστού και η κατάρα του hater.

Αναλυτικά η ανάρτηση του:

https://www.instagram.com/p/BjcPMFMBkk6/

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...