Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Νέα κρούση σε Λέμα

Ο Κρίστιαν Λέμα παραμένει στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού, ο οποίος ετοιμάζει νέα πρόταση προς τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή.

Η θέση του κεντρικού αμυντικού αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες των «ερυθρόλευκων» κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτηση ενός στόπερ που θα μπορέσει να ηγηθεί στην γραμμή των μετόπισθεν των Πειραιωτών.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Ροντρίγκο Μολέδο ήταν στην κορυφή της σχετικής λίστας, ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, ο Κρίστιαν Λέμα είναι αυτός που τον έχει προσπεράσει. Αυτός ήταν και ο λόγος που η διοίκηση του Ολυμπιακού κατέθεσε επίσημη πρόταση στον παίκτη, η οποία έφτανε τις 650 χιλιάδες ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου.

Όμως, η απάντηση του Αργεντίνου κεντρικού αμυντικού ήταν αρνητική, καθώς δεν τον ικανοποίησε και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι άνθρωποι των Πειραιωτών ετοιμάζουν νέα κρούση στην πλευρά του παίκτη, η οποία θα είναι σαφώς βελτιωμένη, αλλά παράλληλα θα είναι και η τελική πρόταση.

Πάντως, ο Κρίστιαν Λέμα εμφανίζεται διστακτικός στην λήψη της τελικής του απόφασης, μια και όπως τονίζεται, ο άσος της Μπελγκράνο φέρεται πως περιμένει πρόταση από την Ισπανία και κατά πάσα πιθανότητα τη Σεβίλλη. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει δεχθεί την κρούση από την Μπενφίκα, την στιγμή που για την απόκτησή του ενδιαφέρονται οι Μπόκα Τζούνιορς από την Αργεντινή, οι Βιγιαρέαλ και η Σεβίλλη από την Ισπανία, οι Μπεσίκτας και η Πόρτο από την Πορτογαλία, αλλά και η Λοκομοτίβ Μόσχας από την Ρωσία.

Πηγή

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Για "κρίση θαλάσσιου πάρκου στο Αιγαίο" μιλούν τα τουρκικά ΜΜΕ - Δένδιας: "Σιγά μην ζητήσουμε την άδεια της Τουρκίας για να ψαρέουμε στις Κυκλάδες" (Βίντεο)

Δύο νέα εθνικά θαλάσσια πάρκα σε Αιγαίο και Ιόνιο και τέλος στο ψάρεμα με μηχανότρατες εξήγγελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης