Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Η δήλωση του Σφαιρόπουλου για το μέλλον του! «Θα μου επιτρέψετε να μην κάνω απολογισμό»

Μετά το τέλος του πέμπτου τελικού και την απώλεια του τίτλου για δεύτερη σερί σεζόν, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, έδωσε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό κι αναφέρθηκε στο μέλλον του στο λιμάνι.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι είναι μία χρονιά αποφάσεων, ενώ δεν θέλησε να κάνει τον απολογισμό πριν μιλήσει με τη διοίκηση. Υπενθυμίζεται ότι το συμβόλαιο του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Ολυμπιακό ολοκληρώνεται σε λίγες μέρες.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σφαιρόπουλου

«Να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση του τίτλου. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, εφαρμόσαμε το πλάνο μας. Ελέγξαμε το ρυθμό, κρατήσαμε τον Παναθηναϊκό χαμηλά και φέραμε το παιχνίδι στα μέτρα μας. Στο δέυτερο ημίχρονο, είδαμε άλλο παιχνίδι. Με τις συνθήκες που υπήρχαν, δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την συγκέντρωσή μας. Κάναμε 8 λάθη στην τρίτη περίοδο. Κάποια από έλλειψη συγκέντρωση κι άλλα για άλλους λόγους. Αυτό έφερε εύκολα καλάθια στον Παναθηναϊκό. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, δεν τα καταφέραμε. Συνεχίστηκε το παιχνίδι με τις συνθήκες που προϋπήρχαν.

Είναι μία δύσκολη στιγμή για εμάς. Είναι σημαντικό ότι δεν κερδίσαμε το δεύτερο παιχνίδι. Παρ’ όλα αυτά, η σημερινή προσπάθεια ήταν αξιέπαινη. Όμως είναι μία χρονιά που τελειώνει χωρίς τίτλο. Είναι χρονιά αποφάσεων. Να ηρεμήσουμε μία-δύο ημέρες, να μιλήσουμε με την διοίκηση. Για το λόγο αυτό, δεν θα δεχθώ ερωτήσεις, θα μου επιτρέψετε να μην κάνω τον απολογισμό πριν μιλήσω με την διοίκηση».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές