Πνευματικά ωφέλιμα

Οι γέροντες Νεκτάριος Βιτάλης και Ιωσήφ Βατοπαιδινός προειδοποίησαν….


Οι γέροντες Νεκτάριος Βιτάλης και Ιωσήφ Βατοπαιδινός μας προειδοποίησαν γι’ αυτό που έρχεται σύντομα και αυτό που έρχεται θα συνταράξει συθέμελα τα σάπια θεμέλια της άρρωστης κοινωνίας μας.

Τα σημεία των καιρών είναι εδώ και μόνο οι τυφλοί δεν τα βλέπουν καθώς η πνευματική αποστασία των ανθρώπων από τον Θείο Νόμο πλέον έχει βαπτιστεί με κρατικά διατάγματα «δικαίωμα και φυσιολογική συμπεριφορά».

Ο Τίμιος Σταυρός , ο φύλαξ πάσης της οικουμένης και διώκτης των δαιμόνων κατάντησε αξεσουάρ μόδας κρεμασμένος στον λαιμό πολύχρωμων αλλά πνευματικά άχρωμων ατόμων που σατιρίζουν τους αγίους μας κρεμώντας τους στην φούστα τους.

Οι Χριστιανοί δεν αποζητούμε την βία και αυτό το αποδεικνύουν οι ζωές των εκατομμυρίων μαρτύρων και αγίων μας, όμως αυτό που έρχεται θα είναι τόσο βίαιο που θα ξεριζώσει οτιδήποτε σάπιο και σαθρό έχει συσσωρευθεί τα τελευταία χρόνια σε τούτον τον τόπο.

Είχε πει ο γέροντας Νεκτάριος Βιτάλης:

«Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ξυπνήσουμε και θα ακούσουμε από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση. Τότε οι οποιεσδήποτε καταθέσεις στις τράπεζες, θα παρακρατηθούν για να πληρωθούν τα χρέη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά, αρχίζουν τα χειρότερα στην Ελλάδα».

Είχε πει ο γέροντας Ιωσήφ Βατοπαιδινός:

Φαντασίες θα πουν κάποιοι που εγκλωβισμένοι στην σάρκα τους ξυπνάνε κάθε πρωί με μόνο μέλημα το τι θα φάνε, το τι θα πιούνε και το πως θα ψυχαγωγήσουν την άμοιρη ψυχή τους χρησιμοποιώντας το σώμα τους ως σκεύος ηδονής.

Ο καιρός θα δείξει, τα σημεία των καιρών είναι εδώ και τα γεγονότα ΕΡΧΟΝΤΑΙ σαν ορμητικό ποτάμι.

Ιωάννης Φλογερός  orthodoxia.online

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...