Κυβέρνηση

Νέο παραλήρημα Καρανίκα: Ουρλιάζετε για την Μακεδονία που οι παππούδες σας ανακάλυψαν μετά την προσφυγιά

«Είμαι Γιδιωτης μικρασιατικής καταγωγής, με ελληνική συνείδηση άμα υπάρχει αυτό και το αναγνωρίζεις», απαντά σε διαδικτυακή του φίλη στο Facebook, o σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του πρωθυπουργού, Νίκος Καρανίκας.

Ο κ. Καρανίκας δημοσίευσε σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, άρθρο από την εφημερίδα «Αυγή» που αναφερόταν σε χθεσινή φωτογραφία που παρουσιάστηκε ότι δήθεν ήταν από τα επεισόδια στο Πισοδέρι, γράφοντα από πάνω, ως σχόλιο, «αυτή είναι η προπαγάνδα των εθνικιστών πατριδοκάπηλων».

Στην ανάρτηση αυτή απάντησε μια διαδικτυακή του φίλη, ρωτώντας τον «Και εσύ τι είσαι Καρανίκα ? Για πες μας ?».

Όπως είναι γνωστό, ο κ. Καρανίκας... δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω, έτσι απάντησε:

«τι έπαθες Μοσχολιού; αναρωτιέσαι; 

Αρχικά είμαι Γιδιωτης μικρασιατικής καταγωγής, με ελληνική συνείδηση άμα υπάρχει αυτό και το αναγνωρίζεις, γιατί μέχρι στιγμής σας βλέπω να ουρλιάζετε για την Μακεδονία που οι παππούδες σας την ανακάλυψαν μετά την προσφυγιά. 

Επίσης διαβάζω και δεν τεμπελιάζω, με αποτέλεσμα να γνωρίζω ιστορία από ιστορικές μελέτες και τεκμήρια και όχι από φλιτζανουδες και εθνικιστές πατριδοκάπηλους που με το ζόρι έχουν διαβάσει τα στοιχειά της ταυτότητας τους και το μόνο που έμαθαν είναι να κλέβουν τον λαό.

Εσύ τι είσαι; από επιλογή τι εθνικότητα έχεις; Για πες μου».

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...