Κοινωνία

Μύκονος: Σύλληψη γνωστού εργολάβου που εμπλέκεται σε υπόθεση ανθρωποκτονίας

Θρίλερ με τη σύλληψη γνωστού εργολάβου της Μύκονου για ανθρωποκτονία. Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίσσεται τα τελευταία τρία χρόνια στο κοσμοπολίτικο «νησί των Ανέμων» και έχει όλα τα στοιχεία ενός ατμοσφαιρικού αστυνομικού μυθιστορήματος. Ίντριγκες, facebook, εξαφανίσεις ατόμων, γυναίκες δολώματα, αίμα και δίψα για εκδίκηση. Το φινάλε της νουάρ ιστορίας γράφτηκε σε δύο πράξεις την Κυριακή, με τη σύλληψη του 38χρονου εργολάβου στη Μύκονο και τον εντοπισμό της όμορφης συνεργού του που φέρεται να είχε το ρόλο του δολώματος στην Αθήνα.

Οι αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου κατάφεραν να ξεδιπλώσουν όλο το κουβάρι και να οδηγήσουν τους δράστες στη δικαιοσύνη παρά το γεγονός οτι δεν έχει βρεθεί πτώμα.

Το μαχαίρωμα

Η σκοτεινή αυτή ιστορία ξεκίνησε πριν απο τρία χρόνια. Ήταν αρχές του 2015, όταν ο 35χρονος τοτε εργολάβος Αλβανικής καταγωγής, δέχεται επίθεση απο δύο αδέρφια ομοεθνείς του, που ζούν και εργάζονται στη Μύκονο. Τον μαχαίρωσαν με φόντο κάποιες οικονομικές διαφορές που φέρεται να είχαν και τον τραυμάτισαν άσχημα, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει αρκετός καιρός για να αναρρώσει πλήρως το θύμα.

Στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς κατονόμασε τους δράστες με αποτέλεσμα να εντοπιστούν άμεσα και να συλληφθούν. Εντούτοις αφέθησαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Δόλωμα μέσω facebook

Ένα ζεστό απόγευμα του Ιουλίου του ίδιου έτους, ο ένας αδερφός ανακοινώνει στον αδερφό του, οτι θα ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με μια εντυπωσιακή κοπέλα, την οποία γνώρισε στο Facebook. Έδειχνε πολύ ενθουσιασμένος για τη συνάντηση αυτή. Επιβιβάζεται στο πλοίο με προορισμό το λιμάνι της Ραφήνας. Και έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίζονται.

Δήλωσαν την εξαφάνιση στο Α.Τ Μυκόνου

Όταν ο αδερφός καλούσε επανειλημμένως στο κινητό του νεαρού Αλβανού και ήταν απενεργοποιημένο κατάλαβε ότι κατι κακό είχε συμβεί. Έτσι μετέβη στο Α.Τ Μυκόνου και δήλωσε εξαφάνιση λέγοντας στους αστυνομικούς τι είχε συμβεί με το ταξίδι στην Αθήνα και το ραντεβού με την όμορφη κοπέλα. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάνουν προσεκτικά και μεθοδικά βήματα αξιοποιώντας όλα τα δεδομένα και τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους. Απο το προφίλ της κοπέλας, έρχονται σε επαφή μαζί της. Το γεγονός οτι αρνείται κατηγορηματικά οτι γνωρίζει όχι μονο τον Αλβανό που εξαφανίστηκε αλλά και τον εργολάβο τη θέτουν αυτομάτως στο επίκεντρο των ερευνών.

Oι επαφές «μίλησαν»

Όταν οι αξιωματικοί του Α.Τ Μυκόνου, διαπίστωσαν από τις άρσεις ότι η κοπέλα όχι μόνο ήταν αυτή που είχε ραντεβού ο εξαφανισθείς αλλά την ίδια ημέρα μιλούσε και με το θύμα αλλά και με τον εργολάβο, σχημάτισαν σε βάρος τους δικογραφία και διαβίβασαν τον φάκελο στις αρμόδιες αρχές.

Το ένταλμα και η σύλληψη στη Μύκονο

Στις 13 Ιουνίου εκδίδεται ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 38χρονου και της φίλης του. Έτσι οι αστυνομικοί του Α.Τ Μυκόνου, τον αναζητούν και το πρωί της Κυριακής του περνούν χειροπέδες για την εμπλοκή του στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας ενώ με μια δεύτερη επιχείρηση, συλλαμβάνεται και η φίλη του στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ