Αθλητισμός

Μουντιάλ: Ο εκνευρισμός του Μέσι που κανείς δεν πρόσεξε (Βίντεο)

Στόχος επικριτικών σχολίων για μία κίνηση η οποία δεν συνάδει με το χαρακτήρα που έχει επιδείξει εντός αγωνιστικού χώρου στη μέχρι τώρα καριέρα του, έγινε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σταρ ήταν εμφανώς εκνευρισμένος από τη νέα κακή εμφάνιση των «Αλμπισελέστε» κόντρα στην εμφανώς ανώτερη Κροατία, με αποτέλεσμα να χάσει την ψυχραιμία του.

Δεν ήταν λίγοι μάλιστα αυτοί που παρατήρησαν σημάδια άγχους από τις κινήσεις του Μέσι κατά την ανάκρουση των εθνικών ύμνων των δύο χωρών πριν από την πρώτη σέντρα, ωστόσο κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την αντίδρασή του όταν το ματς θα «στράβωνε» για τα καλά.

Συγκεκριμένα, σε μία διεκδίκηση με τον Ιβάν Στρίνιτς, ο άσος της Μπαρτσελόνα, άλλοτε υπόδειγμα ψυχραιμίας και επαγγελματία που δεν προκαλεί, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα του όταν ο Κροάτης αμυντικός τον ακούμπησε κατά λάθος, πέφτοντας, στο πρόσωπο.

Και μπορεί η αντίδραση του Μέσι να μην υπέπεσε στην αντίληψη του διαιτητή, με αποτέλεσμα να μείνει ατιμώρητος, ωστόσο δεν έγινε το ίδιο και με τους χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι τον «κατακεραύνωσαν»!

Δείτε στο βίντεο τι έκανε ο Μέσι στον Κροάτη εξοργίζοντας τους οπαδούς, πολλοί από τους οποίους υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε ακόμα και να τραυματίσει τον Στρίνιτς.

https://www.youtube.com/watch?v=vcQDR-iR4UU

https://twitter.com/Giftmyman/status/1009888344120152064

https://twitter.com/Sheahill14/status/1009892563183177729

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ