Σκοπιανό

Μακεδόνες "σφυροκοπούν" τα γραφεία της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης και της Βουλευτής Σερρών ΣΥΡΙΖΑ- Εξαερώθηκαν οι ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ στη Β.Ελλάδα


Τρέχουν να ακυρώσεις συναντήσεις και εμφανίσεις βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ τη στιγμή που οι λαϊκές αντιδράσεις όχι μόνο δεν ξεφουσκώνουν αλλά αντιθέτως, κλιμακώνονται. Η Μακεδονία είναι Ελληνική βροντοφωνάζουν Σερραιοι καλώντας τους συμπολίτες τους στο συλλαλητήριο στην πλατεία Ελευθερίας και ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο.

Κάτω απο τα γραφεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών και της βουλευτή Σερρών του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτης Σταμπουλή σταμάτησαν οι συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο και στην πορεία που ακολούθησε,φωνάζοντας συνθήματα κατά της κυβέρνησης.

Οι συμμετέχοντες στο συλλαλητηριο προχώρησαν σε πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης φωνάζοντας συνθήματα για την ελληνικοτητα της Μακεδονιας και κατά της κυβέρνησης.

Σταμάτησαν κάτω και από το γραφείο της υφυπουργού Μακεδονίας Θράκης,Μαρίας Κόλλια Τσαρουχά φωνάζοντας συνθήματα και καλώντας την να παραιτηθεί. Οπως θα ακούσετε τα συνθήματα δεν είναι καθόλου ευχάριστα...

Την σημαία των Σκοπίων,στην πινακίδα στην είσοδο της οικοδομής των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ στις Σέρρες,τοποθέτησαν οι πολίτες  για την υπογραφή της συμφωνίας για το σκοπιανό.

Πατήστε τα βίντεο για να ακούσετε μέσω Facebook - Βίντεο από την Σημερινή των Σερρών

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsimerini.serres%2Fvideos%2F2002064949817691%2F&show_text=0&width=560

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fsimerini.serres%2Fvideos%2F2002107133146806%2F&show_text=0&width=560

Νέο Βίντεο από Χανιά

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Ffreedomgreece%2Fvideos%2F207172786570776%2F&show_text=0&width=560

Ολα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα να επικρατεί έντονη αναταραχή στις τάξεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για τους συνεχείς δημόσιους προπηλακισμούς που δέχονται, μετά και την απόφασή τους να εκχωρήσουν το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας στην πΓΔΜ.

Τα κρούσματα επιθέσεων έχουν κλιμακωθεί μετά την απόφαση ενώ η οργή του λαού που, ύστερα και από τις διαρκείς διαψεύσεις σε οικονομικό επίπεδο, βλέπει να παραχωρείται η περιοχή που για χρόνια αποτέλεσε μήλον της έριδος για Έλληνες πολιτικούς και διπλωμάτες έχει εκτραχύνει την υπάρχουσα κατάσταση.

Πλέον, φαίνεται ότι οι υπουργοί που, έτσι κι αλλιώς είχαν μειώσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους, θα παραμείνουν κλεισμένοι στα κομματικά γραφεία τους προκειμένου να αποφύγουν την οργή του ελληνικού λαού.

Ηδη, η εξαέρωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είναι το πρώτο μήνυμα της κοινωνίας προς τον Πάνο Καμμένο.

Όπως και οι μυστικές έρευνες που έχει στα χέρια του και το Μέγαρο Μαξίμου και οι οποίες δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μονοψήφια ποσοστά στις περιοχές πάνω από τη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε τουλάχιστον τρεις νομούς της Βορείου Ελλάδας τα ποσοστά του κυβερνώντος κόμματος κινούνται στα επίπεδα του 5% όταν το 2015 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταγράψει εντυπωσιακά ποσοστά παίρνοντας «γαλάζια» κάστρα.

Σε ακόμη χειρότερη κατάσταση βρίσκονται οι Ανεξάρτητοι Ελληνες καθώς οι ψηφοφόροι της βορείου Ελλάδας αποδοκιμάζουν τις επιλογές του Πάνου Καμμένου και οι μετρήσεις δείχνουν ότι επί της ουσίας το κόμμα δεν υπάρχει στις συγκεκριμένες περιοχές.

Αλλωστε, πολλά σημαίνοντα στελέχη αποχώρησαν τις τελευταίες ημέρες από τους Ανεξάρτητους Ελληνες, καταγγέλλοντας τη στήριξη που παρείχαν στην κυβέρνηση την ίδια στιγμή που η συμφωνία για το Μακεδονικό περνούσε χωρίς ουσιαστικά αντίδραση από τον κυβερνητικό εταίρο.

Κι άλλα στελέχη είναι εξοργισμένα με τον Πάνο Καμμένο αλλά τηρούν στάση αναμονής.

Η εκδίκηση της… πλατείας τρομάζει την κυβέρνηση καθώς φοβούνται ότι ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα δεν θα μπορέσουν οι βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ να πάνε στις περιφέρειές τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ