Κοινωνία

Λαμία: Πήγε να περάσει το ορμητικό ποτάμι με το αυτοκίνητο και… τον «κατάπιε»

Τυχερός στάθηκε νεαρός οδηγός στην Λαμία που έκανε τη λάθος επιλογή να δοκιμάσει να περάσει από το ποτάμι του Ξηριά στο ύψος του Κένταυρου περίπου στις 10:30 το βράδυ της Τετάρτης (27.06.2018).

Γενικά το ποτάμι παρουσιάζεται φουσκωμένο και η Τροχαία έχει τοποθετήσει κώνους. Ωστόσο όπως επισημαίνουν οι αστυνομικοί βρίσκονται αρκετοί που τους βγάζουν θέτοντας σε κίνδυνο τόσο τους εαυτούς τους αλλά και ανυποψίαστους οδηγούς που τους βρίσκουν παραμερισμένους και θεωρούν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Για καλή του τύχη πάντως στη συγκεκριμένη περίπτωση ο οδηγός, αν και έμεινε στα ορμητικά νερά βγήκε σώος, ενώ επενέβη και η Πυροσβεστική για να τραβήξει έξω το αμάξι.

Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό να επαναλάβουμε ότι οι οδηγοί θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσο διάστημα κρατά η κακοκαιρία, καθώς ο Ξηριάς μαζεύει εύκολα και γρήγορα νερό και στο σημείο αυτό γίνεται ιδιαίτερα επικίνδυνος.

πηγή: lemiareport.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...