Σκοπιανό

Λέσβος: Διαμαρτυρία για το Σκοπιανό με «Μακεδονία Ξακουστή» και πανό – Οι εικόνες στο παλιό λιμεναρχείο (εικόνες, βίντεο)


Με ελληνικές σημαίες και πανό, οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα για τη Μακεδονία. Οι εικόνες που εκτυλίχθηκαν στο σημείο...

Νέα συγκέντρωση για τη Μακεδονία, αυτή τη φορά στη Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης. Το απόγευμα της Κυριακής (17-06-2018) όπως κάθε Κυριακή η στρατιωτική μπάντα διασχίζει την Προκυμαία Μυτιλήνης και καταλήγει στο παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης για την υποστολή της σημαίας.

Αυτή τη φορά δημιουργήθηκε μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Πολίτες της Λέσβου με ελληνικές σημαίες και πανό που έγραφαν «Η Μακεδονία είναι ελληνική» παρακολούθησαν την υποστολή της σημαίας από το άγημα της 98ης ΑΔΤΕ μπροστά από το παλιό λιμεναρχείο Μυτιλήνης ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο με την συνοδεία της μπάντας της 98 ΑΔΤΕ.

Αμέσως μετά και κατά την αποχώρηση του αγήματος ο κόσμος ξεκίνησε να τραγουδά το γνωστό εμβατήριο «Μακεδονία Ξακουστή» με αφορμή την χθεσινή συμφωνία για το Σκοπιανό, παρουσία των πρωθυπουργών Αλέξη Τσίπρα και Ζόραν Ζάεφ στις Πρεσπες.

https://www.youtube.com/embed/nr0evat7AOI?feature=oembed

lesvospost.com

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ