Κοινωνία

Λέρος: Εξοργίζει η μάνα με δηλώσεις για την κακοποίηση των παιδιών– «Δεν κάναμε κάτι κακό»

Oι φρικιαστικές αποκαλύψεις για την υπόθεση της συστηματικής κακοποίησης των παιδιών από τους γονείς τους στη Λέρο συνεχίζονται, ενώ η κοινή γνώμη παρακολουθεί συγκλονισμένη τις εξελίξεις.

Εχθές, μάνα και πατέρας κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, μετά την απολογία τους στην οποία φέρονται να παραδέχτηκαν ότι βίαζαν τα παιδιά τους, λέγοντας μάλιστα ότι το απολάμβαναν κιόλας!

Μεταξύ των τεσσάρων παιδιών-θυμάτων είναι και ένα με νοητική υστέρηση, το οποίο - σύμφωνα με καταγγελίες - οι γονείς του έσπαγαν στο ξύλο.

Ανατριχίλα προκαλούν όσα φέρεται να είπε η κατηγορούμενη, σύμφωνα με τον δικηγόρο της. «Η μητέρα είναι χαμηλού μορφωτικού επιπέδου. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχει βγάλει το δημοτικό. Πιστεύω ότι δεν έχει αντιληφθεί το μέγεθος του κακουργήματος» εξηγεί ο δικηγόρος που την εκπροσωπεί σε εκπομπή του epsilon tv.

«Αισθανόταν πως έκανε κάτι που δεν έπρεπε να το ξέρει ο γείτονας. Δεν πίστευε πως έκανε κάτι κακό» συμπληρώνει ο δικηγόρος Εμμανουήλ Χατζηάμαλλος.

«Η μητέρα και ο πατέρας των άτυχων παιδιών δεν αντιλαμβάνονται τα πράγματα όπως ο καθένας μας» τονίζει ο δικηγόρος που τονίζει ότι πρέπει να βρεθεί λύση σε αυτό το αδιέξοδο των παιδιών. «Δεν πρέπει κανείς να σιωπά σε τέτοια περιστατικά σκληρής βίας.»

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ