Σκοπιανό

Κριτές μας οι Αγέννητοι νεκροί, καλή νάναι η ώρα που θα δικάσουν τ΄άδικο

Είναι η ώρα  που πεινασμένοι,  λιγούρηδες του ευρώ  βιάζουν εσένα Ελλάδα για το όνομα.

Ω!  Μέγα Αλέξανδρε.

Το στοιχειωμένο  όνομα που ένα αιώνα  τώρα ζητεί την ώρα. Με την ψευτιά  του να δεικνύει μιαν αλήθεια. Πως ξένοι τώρα  επιβουλεύονται Πατρίδα τ΄ όνομά σου, κινούμενοι  από το σκότος.

Γιατί είν΄η ώρα  που θέλει η νέα τάξη  με παραχάραγμα να ντροπιάσει την αλήθεια  γιατί ζητεί απ΄τα΄ άδικο. Κι είναι μονάχα η αρχή  να θρονιαστεί το άδικο.

Και εμείς  του τόπου εδώ οι θρονισμένοι σ ΄ έναν καναπέ,   στον Αδριάνα Σου Στρατηγέ, καθόμαστε σε μια  καρέκλα για να δικάσουμε το άδικο χωρίς να λαβωθούμε.

Είναι  η ώρα, είναι η ώρα που η Πατρίδα  θα πάρει την απόφαση. Γενναίοι μου Έλληνες  η νέα τάξη δεν αντέχει καμιάν αλήθεια γιατί το σκότος της νικιέται  απ΄το φως γιατί ζητά απ΄ την καταχνιά το ψεύδος και απ΄τ΄ αδικό. Είναι η ώρα για την γενναία απόφαση.  Ας λαβωθούμε συνέλληνες. Το ψεύδος κατάχαμα να πέσει κάπου στη γης. Κι ευθύς η αλήθεια ναναι γλυκό ξημέρωμα.

Χαράλαμπος Τσακαλίδης

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανοί πύραυλοι και Μοχάμαντ Μπιν Σαλμάν
Μέση Ανατολή 0

Κομβόι του ιρανικού στρατού σπεύδει άρον άρον στην Τεχεράνη (Βίντεο)-Αποκάλυψη: Οι Άραβες πρόδωσαν τους Ιρανούς βοηθώντας το Ισραήλ

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενημερώθηκαν από τους Ιρανούς για την επίθεση δύο ημέρες πριν γίνει,...