Οικονομία

Κομισιόν: «Νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα» - Το βίντεο που δημοσιοποίησαν για το «τέλος των μνημονίων»

Για ένα «νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα» κάνει λόγο η Κομισιόν με ανάρτησή της στο Twitter, η οποία συνοδεύεται από ένα βίντεο για την επικείμενη ολοκλήρωση του τρίτου ελληνικού προγράμματος με εικόνες από τη χώρα μας.

«Μετά από 8 χρόνια προγραμμάτων, η Ελλάδα είναι στο δρόμο της ανάκαμψης, η ανάπτυξη και οι δουλειές επιστρέφουν και η Ελλάδα σύντομα θα είναι ικανή να σταθεί στα 2 της πόδια ξανά», αναφέρει στην ανάρτησή της η Κομισιόν.

Στο βίντεο μεταξύ άλλων αναφέρεται ότι η ελληνική οικονομία αναπτύσσεται ξανά και δημιουργούνται περισσότερες θέσεις εργασίας, ενώ σημειώνεται ότι «οι Έλληνες έχουν περάσει κάποια πολύ δύσκολα χρόνια», όμως «οι προσπάθειές τους τώρα αποδίδουν καρπούς». Γίνεται επίσης λόγος για σημαντική βελτίωση των οικονομικών της χώρας μας και ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας.

«Αυτό είναι το αποτέλεσμα τόσο εθνικών μεταρρυθμίσεων, όσο και της υποστήριξης από τους εταίρους της ΕΕ», σημειώνεται στο βίντεο, που προσθέτει πως «η οικονομία είναι τώρα στο σωστό δρόμο» και «σύντομα η Ελλάδα θα μπορεί να αυτοχρηματοδοτηθεί ανεξάρτητα και πάλι».

Φυσικά, η Κομισιόν δεν παραλείπει να επισημάνει πως «οι μεταρρυθμιστικές προσπάθειες θα πρέπει να συνεχιστούν μετά το τέλος του προγράμματος, ώστε να διατηρηθεί η ανάκαμψη και να διασφαλιστεί ότι η χώρα είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει το μέλλον».

https://twitter.com/ecfin/status/1009808893017456641

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ