Κοινωνία

Κέρκυρα: Νέα επιτυχία του «Miky» της Δίωξης - Εντόπισε χασισοφυτεία

Άλλη μια επιτυχία κατέγραψε στο ενεργητικό του ο «Miky», ο εκπαιδευμένος σκύλος ανιχνευτής της Δίωξης Ναρκωτικών, που κλήθηκε να ερευνήσει το σπίτι ενός 59χρονου αλλοδαπού στην Κέρκυρα και ανακάλυψε την μικρή χασισοφυτεία που καλλιεργούσε.

Ο τετράποδος αστυνομικός ξετρύπωσε τα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,30 εκατοστών ως 1,30 μέτρου που μεγάλωναν σε αθέατο σημείο, αλλά βρήκε ακόμη ένα δέμα με φύλλα κάνναβης βάρους 55 γραμμαρίων και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Έτσι, ο 59χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών.

*** Για μια ακόμη ημέρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου εντόπισαν χασισοφυτεία κατά την διάρκεια επιχείρησης εξερεύνησης στον ορεινό Μυλοπόταμο. Όπως διαπίστωσαν κατά την διάρκεια της έρευνας, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο καλλιεργούνταν συνολικά 49 δενδρύλλια κάνναβης που είχαν ύψος ως ένα μέτρο και ξεριζώθηκαν. Οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των καλλιεργητών.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...