Κόσμος

Κάλυψαν 17χρονο που είχε πυροβοληθεί και τον είδαν ξαφνικά να αναπνέει - Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο (Βίντεο)



Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 17χρονος που έπεσε θύμα πυροβολισμών στο Σικάγο. Αρχικά τον είχαν για νεκρό. Τον είχαν καλύψει με σεντόνι και ξαφνικά τον είδαν να αναπνέει.

Τα πληρώματα ασθενοφόρων που έφτασαν στο σημείο είχαν καλύψει το σώμα του 17χρονου με σεντόνι πιστεύοντας ότι είναι νεκρός μετά τις σφαίρες που δέχτηκε στο κεφάλι.

Οι μάρτυρες όμως έβλεπαν σημάδια ζωής και οι γιατροί άρχισαν να προσπαθούν να τον κρατήσουν στη ζωή ξανά.

«Ένας άντρας που είναι πεσμένος στο έδαφος. Μόλις κινήθηκε. Δεν είναι νεκρός. Μπορούμε να στείλουμε μια μονάδα να τον τσεκάρει;» ακούγεται να λέει χειριστής των κλήσεων έκτακτης βοήθειας.

Ο 17χρονος ήταν ένας από τους 6 ανθρώπους που δέχτηκαν πυροβολισμούς στο University Village του Σικάγι γύρω στις 5 τα ξημέρωματα.

Μια γυναίκα πέθανε μετά από αρκετές σφαίρες που δέχτηκε στο κεφάλι. Οι δράστες άρχισαν να πυροβολούν μέσα από οχήματα που πέρασαν από το τετράγωνο της περιοχής αρκετές φορές.

Οι διασώστες που έφτασαν στο σημείο υπέθεσαν ότι ο 17χρονος είναι νεκρός. Οι μάρτυρες στο σημείο τους είπαν ότι είναι ακόμα ζωντανός και άρχισαν να του κάνουν CPR πριν μεταφερθεί σε πολύ κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Μάρτυρες δήλωσαν στο ABC πως οι κάμερες ήταν στο σημείο τουλάχιστον 15 λεπτά πριν του αφαιρέσουν το σεντόνι. «Έχει καταστροφικούς τραυματισμούς. Πυροβολήθηκε στο κεφάλι και η διάγνωση δεν είναι καλή» δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας. https://abc7chicago.com/video/embed/?pid=3618470

Τον είχαν για νεκρό, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο

«Καταλαβαίνω ότι οι διασώστες που τον είδαν πίστεψαν ότι είναι νεκρός. Τον κάλυψαν με σεντόνι και πήγαν σε άλλο θύμα που είχε πυροβοληθεί. Είδαν να κινείται κάτω από το σεντόνι. Αξιωματούχοι που ήταν στο σημείο ενημέρωσαν τους διασώστες ότι είναι ακόμα ζωντανός».

Η γυναίκα που έπεσε νεκρή αναγνωρίστηκε ως η 22χρονη Shalonza E. McToy. Ανακηρύχθηκε νεκρή στο σημείο με πολλαπλά τραύματα από σφαίρες στο κεφάλι. Ένας 21χρονος πυροβολήθηκε στο πόδι και ένας 23χρονος στο χέρι. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση.

Ένας 25χρονος είχε πολλά τραύματα από σφαίρες στην κοιλιά. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από την κοπέλα του και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση. Ένας 21χρονος που πυροβολήθηκε στο πόδι βγήκε από το νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...