Κοινωνία

Ιδού οι "σπουδαγμένοι και ανωτέρου επιπέδου" ομοφυλόφιλοι! Απύθμενο κόμπλεξ για την πίστη μας- Ο Τζέισον Αντιγόνη χαρακτηρίζει τον Θεό "φανταστικό φίλο" (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν από περίπου ένα μήνα σε προηγούμενο άρθρο το ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ έθεσε τον δάκτυλον επί τον τύπων τον ήλον θέτοντας το δίλημμα Ορθοδοξία ή ανωμαλία!

Όσα συνέβησαν το Σάββατο στην Αθήνα είναι δείγμα παρακμής, κοινωνικής και ηθικής σήψης και εν τέλει κατάντιας της “ξεβλαχεμένης” -κατά Κωστόπουλον-Ελλάδας.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία βέβαια σέβεται την προσωπική και ιδιωτική ζωή κάθε προσώπου, ως υπεύθυνη ελεύθερη επιλογή. Δεν έχει πρόθεση ούτε να επέμβει ρατσιστικά ούτε να αναστείλει δικαιώματα και ελευθερίες.

Η απενοχοποίηση, όμως, του εγκλήματος της ανατροπής της ανθρωπίνης οντολογίας και φυσιολογίας και με νόμους της Βουλής αποτελεί τερατώδες κακούργημα.

Η υποστήριξη αισχρών παθών ως φυσιολογικής καταστάσεως και ως απλής και αδικημένης διαφορετικότητος προσκρούει στην πανανθρώπινη συνείδηση, η οποία ανά τους αιώνες γνωρίζει ως φυσιολογική σεξουαλική συμπεριφορά τις σχέσεις ανάμεσα στον άνδρα και την γυναίκα.

Αυτή είναι η ανθρώπινη φυσιολογία και οντολογία. Επίσης η δημόσια προβολή της ομοφυλοφιλίας, εκτός του ότι προσβάλλει την δημόσια αιδώ και την θρησκευτική μας συνείδηση, στέλνει προς τους νέους μηνύματα ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς και αποτελεί τορπίλλη στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας και της κοινωνίας με δεδομένο το οξύ δημογραφικό πρόβλημα.

Βέβαια λίγο ως πολύ όλα τα παραπάνω είναι γνωστά, αλλά οι ομοφυλόφιλοι που υποτίθεται πως είναι.... σπουδαγμένοι και ανωτέρου επιπέδου άνθρωποι, εν αντιθέσει με τους επικριτές τους που τους θεωρούν αμόρφωτους και τους υποβαθμίζουν, δεν χάνουν ευκαιρία να βγάζουν τα κόμπλεξ τους για την Χριστιανοσύνη. Αλλοτε με καυτά φιλιά ανήμερα των Φώτων απέναντι από τον Μητροπολίτη Πειραιώς, άλλοτε ντυμένοι παπαδάκια μπροστά στην Μητρόπολη Αθηνών και άλλοτε εκφυλοι και αναισχυντοι μιμουμενοι τον αρχηγό της πίστης μας στον Σταυρο. Ή όπως το Σάββατο προσβάλλοντας τους Αγίους μας.

Έχουν μετατρέψει την βλασφημία σε παιχνίδι....

Ο δε διαβόητος Τζεισον-Αντογόνη προκαλεί για να προκαλεί... “Το πρόβλημα είναι οι θρησκείες. Εγώ γκόμενα μουσουλμάνα έχω αλλά περιστοιχίζομαι από Χριστιανούς..Το πρόβλημα είναι να πιστεύουμε σε φανταστικούς φίλους” είπε.

https://www.facebook.com/evi.whitebalance/videos/1588542387939992/

Αν αυτό είναι δειγμα υπερηφάνειας τότε δεν αρμενίζουμε απλά στραβά αλλά όλος ο γυαλός είναι στραβός...

Σε άλλες πόλεις είχαμε κι άλλες ευτελείς προκλήσεις. Στην Ισπανία ομοφυλόφιλοι έτρεξαν σε έναν αγώνα δρομου με τακουνια!

https://www.facebook.com/NowThisSports/videos/841741575996176/

Στην αντίπερα όχθη ο Μητροπολίτης Κιέβου και πάσης Ουκρανίας Ονούφριος ζήτησε να μην πραγματοποιηθεί η παρέλαση, τονίζοντας ότι "η διεξαγωγή τέτοιων δημόσιων εκδηλώσεων είναι προπαγάνδα της αμαρτίας και της σεξουαλικής διαστροφής."προσθέτοντας με νόημα πως "κάτι τέτοιο μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στις αγνές καρδιές και ψυχές των παιδιών, ενώ προκαλεί την οργή του Θεού στην γη της Ουκρανίας, κάτι που συμβαίνει εδώ και αρκετά χρόνια με αίμα αθώων πολιτών"

Τέλος έκανε λόγο για “αφύσικες αποκλίσεις” και “αμαρτωλές διαστρεβλώσεις.".

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές