ΗΠΑ

Θύμα τηλεφωνικής φάρσας έπεσε ο Ντόναλντ Τραμπ!

Aυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο Αμερικανός κωμικός Τζον Μελέντεζ, ο οποίος λέει ότι κατάφερε να επικοινωνήσει με τον πρόεδρο της χώρας την ώρα που πετούσε με το Air Force One, αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από ανεξάρτητη πηγή η γνησιότητα του σχετικού ηχητικού ντοκουμέντου που ανήρτησε στο Podcast του.

Το CNN, ωστόσο, αναφέρει ότι το νούμερο που κάλεσε ο Μελέντεζ ανήκει όντως στο προεδρικό αεροσκάφος. Δημοσιεύματα αμερικανικών ΜΜΕ αναφέρει ότι το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στο Λευκό Οίκο.

Ο κωμικός Τζον Μελέντεζ (Φωτογραφία: Twitter)

Ο κωμικός, γνωστός και ως Stuttering John κάλεσε, όπως λέει, το τηλεφωνικό κέντρο του Λευκού Οίκου παριστάνοντας τον πρόσφατα εκλεγέντα Δημοκρατικό γερουσιαστή του Νιου Τζέρσεϊ και πρόεδρο της επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας, Ρόμπερτ Μενέντεζ, πρόεδρο της επιτροπής Εξωτερικών ζητώντας να τον συνδέσουν με τον Πρόεδρο.

Μετά από κάποια τηλεφωνήματα όπου του ζητήθηκε να επιβεβαιώσει την ταυτότητά του και τον αριθμό του τηλεφώνου του, δέχθηκε τελικά μια κλήση από τον ίδιο τον Τραμπ, ο οποίος εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή -την περασμένη Τετάρτη- βρισκόταν στο Air Force One.

-«Γεια σου, Μπομπ», ακούγεται στο ηχητικό ντοκουμέντο μια φωνή που μοιάζει με του Ρεπουμπλικανού προέδρου. «Περάσατε δύσκολες στιγμές και θεωρώ ότι δεν ήταν πολύ δίκαιο, αλλά συγχαρητήρια», του λέει για την εκλογή του.

Στη συνέχεια συζητούν για το μεταναστευτικό αλλά και για τη θέση που χηρεύει στο Ανώτατο Δικαστήριο μετά την επικείμενη συνταξιοδότηση ενός εκ των εννέα μελών του με τον κωμικό να καλεί τον πρόεδρο να επιλέξει κάποιον που να μην είναι πολύ συντηρητικός και τον Τραμπ -αν όντως είναι αυτός- να απαντά ότι έχει μια «πολύ μεγάλη λίστα» κι ότι θα ανακοινώσει σε 12 με 14 μέρες τον υποψήφιό του. Όταν κατεβάζει το ακουστικό ο Μελέντεζ ακούγεται να λέει: «Απίστευτο!» (“Holly shit!”).

Όπως είπε ο κωμικός στο CNN, έπαθε σοκ, που τον κάλεσε ο Πρόεδρος. «Είναι απίστευτο που το έχαψε ο Τραμπ!»

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ