Κοινωνία

Θρίλερ με το τι συνέβη πριν τη δολοφονία της 13χρονης στην Αμφισσα - Ολες οι εκδοχές

Αδιευκρίνιστο παραμένει, ακόμη, το τι προηγήθηκε της δολοφονίας της 13χρονης Ρομά και του τραυματισμού ενός ακόμη άνδρα στο πόδι, στην Αμφισσα, χθες βράδυ.

Αν και αρχικά ειπώθηκε ότι ο επιχειρηματίας, φερόμενος ως δολοφόνος, σήκωσε την καραμπίνα του και πυροβολούσε, ύστερα από διάρρηξη που έγινε στο σπίτι του, δεν είναι σίγουρο ότι ήταν αυτή η αιτία που όπλισε το χέρι του άνδρα.

Και αυτό γιατί οι μαρτυρίες που έχει μέχρι στιγμής η αστυνομία είναι αντικρουόμενες.

Ετσι, πέρα από την εκδοχή που θέλει κάποιους τσιγγάνους να είχαν διαρρήξει το σπίτι του επιχειρηματία και εκείνος στη συνέχεια τους εντόπισε και να έστρεψε το όπλο του εναντίον τους,, υπάρχουν μαρτυρίες που μιλούν για επεισόδιο ανάμεσα στον φερόμενο ως δολοφόνο της 13χρονης και σε κατοίκους του οικισμού. Άλλοι μιλούν για καβγά του φερόμενου ως δολοφόνου με κάποιους Ρομά σε κατάστημα της περιοχής και άλλοι για καβγά έξω από τον καταυλισμό, με κάποιο Ρομά να χτυπά τον επιχειρηματία.

Σε κάθε περίπτωση η αντίδραση του φερόμενου ως δράστη ήταν να σηκώσει την καραμπίνα του και να πυροβολεί αδιακρίτως με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα στο κεφάλι την 13χρονη και να τραυματίσει στο πόδι έναν ακόμη άνδρα.

Η αδιανόητη τραγωδία έχει βυθίσει στη θλίψη την περιοχή, ενώ έχει αναστατώσει και τους κατοίκους της περιοχής, καθώς είναι έντονος ο φόβος για βεντέτα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ