Αθλητισμός

Θα σκάσει η βόμβα; Δημοσίευμα για μεταγραφή στον ΠΑΟΚ που αγγίζει το 1,2 εκατ. ευρώ

Οι Ιταλοί φέρνουν στο προσκήνιο το όνομα του Αλέσιο Τσέρτσι, κάνοντας λόγο για πρόταση του ΠΑΟΚ που αγγίζει τα 1.2 εκατ. ευρώ με προοπτική συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, ο 31χρονος μεσοεπιθετικός έχει δεχθεί πρόταση (σ.σ. πλούσια, όπως χαρακτηριστικά την σημειώνουν) από τον ΠΑΟΚ για τριετές συμβόλαιο, με απολαβές που θα κυμαίνονται στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Από την πλευρά του, ο Τσέρτσι φέρεται να ζήτησε λίγο χρόνο από τους επιτελείς του Δικεφάλου προκειμένου να σκεφτεί την πρόταση τους και να δώσει την οριστική του απάντηση.

Ο Ιταλός μεσοεπιθετικός, ο οποίος στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες των Ρόμα, Τορίνο, Φιορεντίνα, Μίλαν και Ατλέτικο Μαδρίτης, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, αγωνίστηκε στην Ελλάς Βερόνα, καταγράφοντας σε 25 συμμετοχές, τρία γκολ και τέσσερις ασίστ, και όπως όλα δείχνουν δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα.

Ο 31χρονος αριστεροπόδαρος εξτρέμ, που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης, στο παρελθόν φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Ιταλίας, καταγράφοντας με την «Σκουάντρα Ατζούρα» 14 συμμετοχές, με παρουσία και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας.

sdna.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...