Στρατός Ξηράς

Θάμπωσε τον Α/ΓΕΣ η επιβλητική δράση των αυριανών ηγετών του Στρατού Ξηράς! (εικόνες)

Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελική φάση της άσκησης "ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ", η οποία διεξάγεται από Ανθυπολοχαγούς Όπλων και Σωμάτων στην Ξάνθη.

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, παρέστη στην τελική φάση της Τακτικής Άσκησης Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ», που διεξάγεται από Ανθυπολοχαγούς Όπλων και Σωμάτων (Ο-Σ), στην ευρύτερη περιοχή της Ξάνθης και αφορά στην τακτική χρησιμοποίηση όλων των Όπλων και των Σωμάτων, σε όλες τις φάσεις του αγώνα.

Η ΤΑΜΣ «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ» έλαβε χώρα από τις 08 έως τις 14 Ιουνίου 2018 και είχε στόχο οι νέοι Ανθυπολοχαγοί (Ο-Σ), συνεργαζόμενοι μεταξύ τους, να υλοποιήσουν στην πράξη τις θεωρητικές γνώσεις που απέκτησαν στα Σχολεία Εφαρμογής και να αποκτήσουν κοινές παραστάσεις. Επίσης, αντικείμενο της άσκησης ήταν και η διαμόρφωση κοινού πλαισίου σκέψης και συναντίληψης, έτσι ώστε να επιτευχθεί η περαιτέρω κατανόηση, εξοικείωση και εξάσκηση, με όλα τα σενάρια τα οποία θα κληθούν να αντιμετωπίσουν. Σημαντικός στόχος της άσκησης είναι και η ανάπτυξη της πρωτοβουλίας και του πνεύματος νικητή.

Δείτε φωτογραφίες από άσκηση:

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ2

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ4

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ6

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ8

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ10

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ12

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ13

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ15

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...