Κοινωνία

Η νύφη έζησε στο γάμο την πιο μαύρη στιγμή – Σκηνές αρχαίας τραγωδίας μετά τα χαμόγελα ευτυχίας!

Ο Βόλος προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα έγιναν. Ο γάμος έδωσε τη σειρά σε ένα γαμήλιο γλέντι που σημαδεύτηκε από σκηνές αρχαίας τραγωδίας...

Ο Βόλος παραμένει συγκλονισμένος από τον θάνατο επιχειρηματία μετά το γάμο της κόρης του. Πιο συγκεκριμένα, στις 18.00 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Νέα Ιωνία, θα γίνει η κηδεία του άτυχου Νίκου Μπράζου που άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα που ξεκινούσε το γαμήλιο γλέντι της κόρης του.

O 66χρονος επιχειρηματίας προδόθηκε από την καρδιά του, χθες το μεσημέρι (03-06-2018), την ημέρα που επιλέχθηκε ώστε να δοθούν οι ευχές στο νεόνυμφο ζευγάρι που είχε παντρευτεί και είχε κλειστεί γι΄αυτόν τον σκοπό, κέντρο διασκέδασης της περιοχής.

Ο άτυχος πατέρας της νύφης, που δραστηριοποιούνταν στον χώρο των κατεψυγμένων τροφίμων, μετά τον πρώτο χορό, ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε. Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που τον μετέφερε στον νοσοκομείο Βόλου, όπου εκεί απλώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Το γαμήλιο γλέντι ολοκληρώθηκε πρόωρα με τρόπο ανατριχιαστικό. Τα χαμόγελα ευτυχίας πάγωσαν και οι καλεσμένοι προσπαθούσαν να στηρίξουν τη νύφη που ζούσε έναν ανείπωτο εφιάλτη.

Οι τελευταίες στιγμές του επιχειρηματία

Η ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε χθες το μεσημέρι. Ο άτυχος επαγγελματίας περίμενε πως και πως αυτή την ημέρα. Η αγαπημένη του κόρη Ειρήνη και ο αγαπημένος της αφού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης στη Δανία όπου διαμένουν, ήρθαν στον Βόλο προκειμένου να δεχθούν τις ευχές συγγενών και φίλων. Ο 66χρονος τα είχε όλα έτοιμα. Το γαμήλιο γλέντι «στρώθηκε» στο Μπούρτζι στα Πευκάκια. Η νύφη και ο γαμπρός δέχτηκαν τις ευχές όλων και το γλέντι άρχισε. Συγγενείς και φίλοι πιάστηκαν στο χορό. Ο 66χρονος επαγγελματίας έλαμπε από χαρά. Φανερά συγκινημένος δεν χόρταινε να καμαρώνει την κόρη του νυφούλα.

Δυστυχώς όμως το γαμήλιο γλέντι, έμελλε να έχει πρόωρο και άσχημο τέλος. Ο χορός ήταν σα να μην άρχισε ποτέ… αφού μετά τις πρώτες στροφές τα χαμόγελα όλων πάγωσαν. Ο άτυχος επαγγελματίας ένιωσε δυσφορία και έχασε τις αισθήσεις του. Τα επόμενα λεπτά ήταν μαρτυρικά για όλους. Άνθρωποι που ήταν καλεσμένοι στο γλέντι έσπευσαν για τις πρώτες βοήθειες. Το ασθενοφόρο που έφτασε λίγο αργότερα στο κέντρο παρέλαβε τον 66χρονο και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Βόλου, δυστυχώς όμως η καρδιά του δεν άντεξε. Τον πρόδωσε στην μεγαλύτερη χαρά του. Στο γλέντι για το γάμο της κόρης του.

Στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου εκτυλίχθηκαν συγκλονιστικές σκηνές. Συγγενείς και φίλοι ακολούθησαν το ασθενοφόρο. Το θλιβερό μαντάτο τους «τσάκισε» όλους. Απαρηγόρητοι οι δικοί του άνθρωποι. Συντετριμμένη η κόρη του δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει πως όλα είχαν τελειώσει… Το γλέντι, οι χαρές, τα γέλια, τα δάκρυα συγκίνησης, έγιναν θρήνος, πόνος και δάκρια θλίψης για το χαμό του αγαπημένου της πατέρα.

Ο Νίκος Μπρόζος ήταν ένας από τους πιο γνωστούς επιχειρηματίες στον χώρο των κατεψυγμένων. Κατάγονταν από την Ερέτρεια Φαρσάλων. Από νεαρή ηλικία βρέθηκε στον Βόλο όπου και δραστηριοποιήθηκε επαγγελματικά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης «Τα Μπατζανάκια». Διατηρούσε δύο καταστήματα στη Νεάπολη και στη Νέα Ιωνία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σχεδίαζε την επέκταση της επιχείρησης κατεψυγμένων στη Βιομηχανική Περιοχή.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.grmagnesianews.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

C-130 Hercules
Ένοπλες Συρράξεις 0

«Μάτωσε» η Λεγεώνα των Ξένων-Δεκάδες νεκροί και τραυματισμένοι μισθοφόροι εκκενώνονται στη Πολωνία μετά από ρωσικό πλήγμα στον Δνείπερο

Οι Ρώσοι χτύπησαν ξενοδοχείο στον Δνείπερο που φιλοξενούσε δυτικούς μισθοφόρους και στρατιωτικούς εκπαιδευτές