Κοινωνία

Η μοναδική πικρή στιγμή της Αλίκης Βουγιουκλάκη στον Θεολόγο! Σπάνια φωτογραφία…


"Ήταν το 1975, την άνοιξη. Είχε μόλις..."
Γεννημένη στις 20 Ιουλίου, η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήταν κορίτσι του καλοκαιριού, έλαμπε κάτω από τον ελληνικό ήλιο. Υπήρχε ένα μέρος που για την ίδια ήταν πάντα καλοκαίρι, το εξοχικό της στον Θεολόγο. Από το 1968 που το ανακάλυψε, έγινε το καταφύγιό της μέχρι το τέλος της ζωής της.

Ένα μαγιό, ένα παρεό και ένα μεγάλο καπέλο που δεν αποχωριζόταν ποτέ, ήταν η καθημερινή της ζωή στον Θεολόγο τα καλοκαίρια. Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου, η Ζωή Λάσκαρη και ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και πολλοί ακόμα έχουν φιλοξενηθεί στο διάσημο παραθαλάσσιο σπίτι της Αλίκης. Εκείνη γινόταν η καλύτερη οικοδέσποινα ώστε να μείνουν όλοι ευχαριστημένοι.

Μια και μοναδική πικρή στιγμή έζησε εκεί. Στο εξαιρετικό αφιέρωμα που ετοίμασε για την «Ελένη», η Κάλλια Καστάνη αναφέρει: Ήταν το 1975, την άνοιξη. Είχε μόλις χωρίσει με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ και η σχέση τους ισορροπούσε σε τεντωμένο σχοινί. Η Αλίκη είχε κανονίσει με τον Κλεισθένη, τον φωτογράφο και φίλο της, να ποζάρει στον Θεολόγο για ένα εξώφυλλο. Φτάνοντας όμως μέχρι εκεί, ανακάλυψε ότι ο Παπαμιχαήλ είχε αδειάσει το σπίτι παίρνοντας σχεδόν όλα της τα έπιπλα και τα προσωπικά αντικείμενα. Κατέρρευσε…

Εκείνο το απόγευμα ο Κλεισθένης έκανε ένα μόνο κλικ. Όχι την star Βουγιουκλάκη, την Αλίκη γυναίκα που τηλεφωνούσε κλαίγοντας στην αστυνομία. Μια σπάνια φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα χρόνια μετά τον θάνατό της.
https://www.youtube.com/embed/mFkxvwcigqM

zappit.gr

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...