Αρχείο

Εμετική προπαγάνδα: Μεικτή οικογένεια ποζάρει με τα ίδια ρούχα για να γιορτάσει τον «δυτικοαφρικανικό πολιτισμό»


Ο Αμερικανός Τζάστιν ΜακΚλαρ,η σύζυγός του από τη Νιγηρία,Αμινάτ και τα τρία τους παιδιά, τις δίδυμες κόρες τους και το αγοράκι τους,ποζάρουν στο φακό με εντυπωσιακά ρούχα.

Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κανείς είναι ότι πρόκειται για μία μεικτή οικογένεια που φοράει ομοιόμορφα ρούχα.

Η επίμαχη φωτογραφία δέχτηκε πάνω από 15 χιλιάδες κλικ, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το BBC.

Η πολυπολιτισμικότητα του ζευγαριού είναι αυτή που λειτουργεί ως μαγνήτης για τους χρήστες των social media.To ζευγάρι με τα τρία παιδιά προτρέπει και άλλες μεικτές οικογένειες να μοιραστούν τις δικές τους ιστορίες και εμπειρίες.
https://www.instagram.com/p/BkDoNaLDVFJ/

Ο Τζάστιν,η Αμινάτ και τα παιδιά τους ζουν στο Νιου Τζέρσεϋ των ΗΠΑ.Η οικογένεια πόζαρε στο φακό επιλέγοντας τα ίδια ρούχα που φέρουν την υπογραφή σχεδιάστριας από το Καμερούν.Τα ρούχα σχεδιάστηκαν για να γιορτάσουν τον δυτικοαφρικανικό πολιτισμό .

Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο BBC, η Αμινάτ έφυγε από την πατρίδα της,το Λάγος στη νοτιοδυτική Νιγηρία, σε μικρή ηλικία, όταν η οικογένειά της μετακόμισε στις ΗΠΑ.

«Θέλαμε να δώσουμε στα κορίτσια ένα μάθημα σχετικά με την ποικιλομορφία που υπάρχει στον κόσμο, ώστε να μάθουν να εμπλουτίζουν τον εαυτό τους ανοίγοντας τα μάτια τους σε διαφορετικούς πολιτισμούς», δήλωσε ο πατέρας τους, Τζάστιν ΜακΚλαρ στο BBC και πρόσθεσε:

"Ως οικογένεια μας αρέσει να κάνουμε τολμηρές δηλώσεις και θέλησα να γιορτάσω τον πολιτισμό της Νιγηριανής συζύγου μου Αμινάτ».

Τα ρούχα σχεδιάστηκαν από την μόδιστρο Κλοντ Καμενί

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...