Κυβέρνηση

Ανατροπή: Πρώτα θα συνεδριάσει η ΚΟ και μετά θα κάνει ανακοινώσεις ο Π.Καμμένος - Η τρικυμία δείχνει "μασάζ" στους βουλευτές ή αποχώρηση...

Ενώ αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι πρώτα θα γίνει η δήλωση του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ, Π.Καμμένου, και μετά θα ακολουθούσε η συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας, λίγο πριν τις 12:30 έγινε γνωστό ότι θα προηγηθεί η έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των ΑΝΕΛ.

Αυτό σημαίνει πως πρώτα θα γίνουν οι διαβουλεύσεις εντός ΚΟ κόμματος, με ένα "μασάζ" στους βουλευτές να φαντάζει πολύ πιθανό και έπειτα θα ανακοινωθούν οι αποφάσεις.

Ήδη σενάρια αποχώρησης των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση κυκλοφορούν στους διαδρόμους του Μαξίμου και της Βουλής.

Η αλλαγή του αρχικού προγραμματισμού δείχνει το αλαλούμ που επικρατεί στους κόλπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μετά την καταψήφιση της πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης για τη συμφωνία στο Σκοπιανό επιβεβαίωσε η αλλαγή του προγραμματισμού σχετικά με τις δηλώσεις του Πάνου Καμμένου από τη Βουλή.

Η επανεμφάνιση του Πάνου Καμμένου γίνεται στον απόηχο των αποδοκιμασιών που δέχονται οι βουλευτές της συγκυβέρνησης από το εξαγριωμένο πλήθος για την παραχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας, με την ανοχή των ΑΝΕΛ, αλλά και στον απόηχο των αποκαλύψεων για τα περί ανταλλάγματος του ονόματος με τη διευθέτηση του χρέους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.

Να θυμίσουμε ότι τις αποκαλύψεις για το «παζάρι» του Σκοπιανού με το χρέος, είχε κάνει ο Δημήτρης Καμμένος, ο οποίος είχε διαγράφθηκε από την ΚΟ των ΑΝΕΛ.

Eίναι βέβαιο πως οι σχέσεις της συγκυβέρνησης κρέμονται από μια κλωστή που μπορεί σε ανύποπτο χρόνο να σπάσει. 

Πόσο θα διατηρηθεί η συνοχή της κυβέρνησης;

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οπλικά συστήματα 0

Η ΠΥΡΚΑΛ κλείνει: Χαρίζεται ο εξοπλισμός στην Ουκρανία; - Η τροπολογία του ΥΠΟΙΚ που έβαλε «φωτιά» στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα

Τα ερωτηματικά που προκύπτουν για να πάρα πολύ σοβαρό θέμα για την εθνική άμυνα της χώρας - Η ανακοίνωση του Ευάγγελου...