Κυβέρνηση

"Ουρλιαχτά" αγωνίας Π.Καμμένου: "Απειλούν στελέχη μας - Προσπαθούν να καταλύσουν το πολίτευμα - Θέλω αυξημένη πλειοψηφία 180" - Βίντεο


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος σε δηλώσεις του μετά την κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ ζήτησε εισαγγελική παρέμβαση για απειλές και πιέσεις που όπως είπε δέχονται στελέχη και βουλευτές των ΑΝΕΛ από νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων!

Πάντως είναι κάτι παραπάνο από βέβαιο πως επικρατεί κλίμα πανικού στους ΑΝ.ΕΛ καθώς για πρώτη φορά γίνεται λόγος για ψήφιση της Συμφωνίας για το Σκοπιανό με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να συμμετάσχουν και άλλοι στο έγκλημα τη στιγμή που όταν διαπραγματευόταν ο Ν.Κοτζιάς δεν ενημέρωνε απολύτως κανέναν σε μια αποθέωση της μυστικής διπλωματίας!

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fxaniaparon%2Fvideos%2F2178305812209559%2F&show_text=0&width=560

Ανέφερε επίσης πως είναι στη διάθεση της Δικαιοσύνης τα κινητά τηλέφωνα των μελών των ΑΝΕΛ ώστε αν ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail.

"Για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δέχθηκα επίθεση από άγνωστο λογαριασμό στο twitter που δημοσίευσε προσωπικά στοιχεία βουλευτών κατευθυνόμενο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως προκύπτει από sms εστάλησαν κατά λάθος σε στελέχη των ΑΝΕΛ", υποστήριξε αρχικά και συνέχισε:

"Τα απειλητικά τηλεφωνήμα στα γραφεία του κόμματος και στα σπίτια οδήγησαν στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να αποχωρήσουν από το κόμμα. Στόχος ήταν εκφοβισμός με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα στημένο σόου και να δημιουργηθεί κλίμα κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων".

"Βλέποντας τα πρωτοσέλιδα καταλαβαίνουμε ότι τα ίδια ακριβώς έλεγαν το 2015 και το 2012 τα ίδια λένε και σήμερα Ζητάμε τη δικαστική διερεύνηση. Δίνουμε τα κινητά μας τηλέφωνα στη διάθεση της δικαιοσύνης προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος προσπαθεί να καταλύσει το πολίτευμα", συνέχισε ο κ. Καμμένος.

Γιατί περί καταλύσεως του πολιτεύματος πρόκειται, η προσπάθεια αυτή που γίνεται, για εκφοβισμό ενός δημοκρατικού κινήματος. Η πρόταση της ΝΔ για πτώση της κυβέρνησης την προηγούμενη εβδομάδα, είχε στόχο τους ΑΝΕΛ. Η πρόταση δεν αφορούσε τη συμφωνία ή το σχέδιο συμφωνίας που υπεγράφη στις Πρέσπες. Είχε στόχο τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προκειμένου να μην προχωρήσει η πολιτική της κυβέρνησης και να μην φτάσουμε στην αυριανή ημέρα, δηλαδή της συνεδρίασης του Eurogroup και της εξόδου της χώρας από την περίοδο των μνημονίων».

Μίλησε για σχέδιο εξαγοράς και κατατρομοκράτησης των βουλευτών των ΑΝΕΛ

Χαρακτήρισε τη συμφωνία προσχέδιο και εμφανίστηκε βέβαιος ότι… δεν θα περάσει από τα Σκόπια

Εξάλλου, στην Κ.Ο. του κόμματός του ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έβαλε έναν καινούργιο όρο στο τραπέζι.

Όπως είπε θα θέσει θέμα η συμφωνία να τεθεί σε αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών και θα κάνει τα πάντα για να παρεμποδίσει την ψήφιση της συμφωνίας.

Όπως ανέφερε, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ήταν ξεκάθαρο αν ρίχναμε την κυβέρνηση δε θα εμποδίζαμε την υπογραφή της συμφωνίας και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση.

«Δεν φυλλοροούν οι ΑΝΕΛ»

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι ΑΝΕΛ δεν φυλλοροούν. Θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αυτού του είδους η προπαγάνδα εις βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα μείνει αναπάντητη: Ζητάμε ομόφωνα, άμεσα δικαστική διερεύνηση με εμπλοκή του εισαγγελέα. Δίνουμε όλα τα κινητά τηλέφωνα της ΚΟ και των στελεχών μας στην διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποδειχθεί ποιός προσπαθεί, ουσιαστικά σε συνέχεια και αυτών που ειπώθηκαν στη Βουλή να καταλύσει το πολίτευμα. Γιατί περί καταλύσεως του πολιτεύματος πρόκειται η προσπάθεια η οποία γίνεται για εκφοβισμό στελεχών ενός δημοκρατικού κινήματος» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

«Πουλημένος» ο Δημήτρης Καμμένος – Επίθεση σε Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος τω ΑΝΕΛ επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «πρέπει να μας πει εάν είναι αυτός στην κυβέρνηση τι θα κάνει, καθώς δέχεται και το erga omnes και τη σύνθετη ονομασία». Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό και ότι έχει παρασυρθεί και έχει γίνει συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής, ακούγοντας τις ακραίες φωνές μέσα στο κόμμα του.

Στήριξε τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, λέγοντας ότι δεν είπε όσα του αποδίδονται σχετικά με ανταλλάγματα. «Το σχέδιο της ΝΔ ήταν ρίξει την κυβέρνηση για να μην υπάρξουν τα θετικά από την έξοδο από το Μνημόνιο και γιατί δεν θέλει να προχωρήσει η πάταξη της διαφθοράς και τη διερεύνηση των σκανδάλων».

Απέδωσε σε εξαγορά τη στάση του Δημήτρη Καμμένου και μάλιστα είπε ότι προσπάθησε να επηρεάσει ακόμα δυο βουλευτές, όμως «οι ΑΝΕΛ δεν φυλλορροούν». Κατήγγειλε ότι πίσω απ’ όσα συμβαίνουν με στελέχη των ΑΝΕΛ είναι και δημοσιογραφικά κέντρα, που κατέχουν «Εσκομπάρ» με 2,5 τόνους ηρωίνη από την Τουρκία, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και σε άλλο ιδιοκτήτη μέσου ενημέρωσης που θέλει να πέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί, ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης επιβεβαίωσε επί της ουσίας ότι συζητήθηκαν (και) οικονομικά ανταλλάγματα για τη συμφωνία για το Σκοπιανό!

Το κλίμα είναι βαρύ στους Ανεξάρτητους Έλληνες το τελευταίο διάστημα και ο Πάνος Καμμένος συγκάλεσε εκτάκτως σήμερα την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Η διαγραφή του Δ. Καμμένου και η αποχώρηση της Μ. Παπαδοπούλου, καθώς και η παραίτηση στελεχών από όλη την Ελλάδα, έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο κόμμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμική αεροπορία 0

Πριν πεινάσει μαγειρεύει η Ελλάδα! Τα γνωστά μηχανικά προβλήματα του F-35 αναγκάζουν την ΠΑ να ζητά επιτακτικά την απόκτηση του Block 4

Ως χώρα θα περιμένουμε όσο απαιτηθεί για να παραλάβουμε την εκδοχή Block 4 του Αμερικανού αεροσκάφους 5η γενιάς στην...
ρωσική τράπεζα και Πούτιν
Ρωσία 0

Έξω Φρενών οι Ρώσοι! Τούρκοι, Κινέζοι και Άραβες καθυστερούν ή ακυρώνουν τελείως τις πληρωμές ρωσικού πετρελαίου φοβούμενοι τις κυρώσεις των ΗΠΑ

«Η αμερικανική και ευρωπαϊκή πίεση δημιούργησε προβλήματα στις πληρωμένες μας» είπε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνο,...