Πολιτική

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους - Είχε πει ότι ο Μπουτάρης είναι «αρεστός των Εβραίων»

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε με εντολή του προέδρου του κόμματος Κυρ. Μητσοτάκη ο δήμαρχος Άργους, Δημήτρης Καμπόσος, μετά τις σημερινές δηλώσεις του για τον Γιάννη Μπουτάρη.

«Οι σημερινές αναφορές του δήμαρχου Άργους Δημ. Καμπόσου για τον Γιάννη Μπουτάρη είναι χυδαίες και απολύτως καταδικαστέες», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και συμπληρώνει πως «με εντολή του προέδρου της ΝΔ ετέθη ήδη εκτός κόμματος».

Το κλίμα ήταν ήδη βαρύ μετά τα όσα είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook για την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, τα οποία ο Δ. Καμπόσος είχε αποδώσει σε προσωπικό του συνεργάτη.

Ο δήμαρχος είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook με την οποία δικαιολογούσε την επίθεση στο Γιάννη Μπουτάρη, ενώ σήμερα προχώρησε σε νέα χυδαία επίθεση εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης.

Ο γραμματέας της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης είχε καλέσει τον δήμαρχο για εξηγήσεις, ωστόσο σήμερα ο κ. Καμπόσος προχώρησε εκ νέου σε αντισημιτικά σχόλια λέγοντας ότι όσα λέει ο Γιάννης Μπουτάρης τα λέει επειδή είναι «αρεστός των Εβραίων και... φοράει το καπελάκι».

Δείτε το σχόλιο που είχε κάνει για τον Μπουτάρη την ημέρα της επιθέσεως εναντίον του Δημάρχου Θεσσαλονίκης.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ejEAZcjkY-Y

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ