Αρχείο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς έξω από εκκλησία στα Δουβλίνο

Συναγερμός σήμανε στο Δουβλίνο όταν αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς έξω από εκκλησία. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ατύχημα με τέσσερις τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τη TheSun, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε πάνω στο πλήθος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο James Connolly και  Tallaght Hospital, ενώ πυροσβέστες και νοσηλευτές παραμένουν στον τόπο του συμβάντος.

Πυροσβεστική Υπηρεσία του Δουβλίνου δήλωσε στο twitter: «Έχουμε αρκετές μονάδες πυρκαγιάς και ασθενοφόρων στην περιοχή. Καλούμε το κοινό να αποφεύγει την περιοχή ενώ παίρνουμε τα οχήματα διασώσεως μέσα και έξω από τη σκηνή».

Ένας εκπρόσωπος στην Εκκλησία είπε ότι υπήρξαν πολλοί άνθρωποι τραυματίες. Μια κηδεία, που είχε προγραμματιστεί για 10 π.μ. στην εκκλησία, αναβλήθηκε για το απόγευμα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...